Kategórie
Bike-techSlnečné okuliare na bike # recenzie # doplnky # ochrana # skúsenosti # poradenstvo # komfort # cenový limit
Mam ale otazku. Zevraj okuliare, ktore su urobene tak, ze ked ich mas tak ti nefuka do oci - tak sa zase dost rosia. A tie pri ktorych zase kusok fuka do oci, sa rosi menej...to je asi logicke, kedze tam je lepsia cirkulacia vzduchu, alebo sa mylim?.
Chcel by som nejake okuliare do 500,-sk
Uz som take videl ale vo vacsine som vyzeral ako debil.
Az na jedne. Tie mi celkom seknu, stoja 330, v cyklodome, ale vyzeraju ako take obycajne slnecne bryle, tak neviem ci ich zobrat, ci s nimi budem spokojny.
Okuliare co som mal predtym ma pri dlhsej jazde tlacili a nebol som spokojny.
tak sa chcem aj opytat, co by mali mat spravne cyklo okuliare, pripadne, ake mate vy..
dakujem
Výpredaj -27% Bliz Vision Nano Optics okuliare, Matt Black Brown/Blue Multi
135 €
-27%
MOC 207 €
Výpredaj -5% Oakley Encoder Strike Vented okuliare, matte grey ink/prizm road
207 €
-5%
MOC 256 €
-10% Alba Optics A-LENS náhradné fotochromatické sklo, VZUM F LENS BTL
97,99 €
-10%
MOC 109 €
https://www.lidl.sk/sk/ponuka.htm?articleId=9036
Napisem osobnu skusenost so slnečnými okuliarmi a dioptriami. Moj prvy poklus bol cinske okuliare a dioptricke klipy no skončilo to tak že sa to nedalo nosiť, okolie bolo deformovane, hlava ma bolela z toho. Až raz mi v optike ponukli adidas Zonyk a dioptricke klipy k tomu. Dokonca mi v optike chlapik povedal ak s nimi nebudem spokojny tak ich odo mna vezme späť a dokonca nezaplatim ani za dioptricke skla, ktore mi vybrusi. Po nasadení mi trosku vadili ale po chvíľke som si zvykol a nemal som žiaden problém s nimi. Skla mam LST vario, čiže ich môžem nosiť od rána až do noci , stmievanie je takmer okamžité, prechody do tmaveho lesa ani nezaznamenam. Cena spolu ma vyšla na 190€. Takto som jazdil cca rok, nosil som ich k vode na túry do obchodu , šoferovanie......
Jedina chyba je , že ten klip zvonku vidno.
Teraz už jazdím bez klipu kedže som bol na laser.
dik
tu je asi najlepší prehľad aj s rozmermi , popisom ....
http://www.rxsport.co.uk/categories/Sunglasses/adidas-Sunglasses/adidas-Zonyk-Pro-Sunglasses/
Brať skla LST vario !
Treba nájsť predajnu u vás vyskúšať či sedia dať si naceniť a keby cena bola vyššia môžme to poriešiť cez moju optiku
Scarinko a dioptrie plus vsetko potrebne ti zmeria najlepsie ocna doktorka, s tym by potom nemal byt problem objednat cez net. Akurat nevies vyskusat ci ti nebudu pasovat okuliare ako take. Co som zistoval u nas tak vraj Queensoptik v BA robia bez klipu dioptricke sportove, len som nemal cas este tam zajst.
ja to zas potrebujem hlavne na cestu ale aj v lese sa zidu, tu sa len bojim ze sa niekde vytrem a 200 eruove okuliare budu v prdeli
u ociarky ako takej som nebol roky, vzdy to poriesi ocna lekarka niekde v optike ked kupujem dalsie okuliare
https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-tretry/okuliare/cesta-a-mtb/shimano-okuliare-s51x-matne-cierne-fotochromaticke-cire-zlte.html
Jazdím ich aj na ceste
Sú proste niekde v šere alebo povedzme keď ich vyberiem z vrecka úplne číre a postupne tmavnú alebo to nejako nepostrehnem ? Tieto decathlon boli stále rovnaké a aj po umiestnení na priame slnko asi na 10 minút vyzerali rovnako a aj pohľad cez ne bol úplne rovnaký. Nemám s tým žiadnu skúsenosť tak to možno pre skúsenejších vyznie ako blbá otázka.