Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
inak zajtra niekto na TBK trosku potocit 1-2x cele?? silva ze to nic nie je ak mas rychlost (co si mala teda dost vellku) tak len drzis riaditka ani odrazat ci tahat to netreba
Ten plast z odkazu je uplne nevhodny do terenu. Na tvojom mieste by som pozeral plaste, ktore su urcene na cyklokros. Pripadne Smart Sam, ten sa valivym odporom nestrati ani na asfalte, len viac huci.
ono tam sú "cesty", ale asfaltka prešla do poľnej a potom v kopcoch na takú lesnú, tadial asi normálne vozia nákladiaky drevo, to nie je vyslovene horský terén... celkom bola upravená, žiadne koľaje... túto sezonu určite odjazním na tom čo mám...
a uvidím možno teda ten Smart Sam (ale to už mi príde ako MTB guma, aj ked iba v 1,75 že by som asi prezúval...) ja jazdím hlavne po cestách a sem tam poľná, sa mi preto zdal Land Cruiser ako taký "hybrid" že má aj nejaké tie "zuby" po stranách, nepotrebujem na tom robiť žiadne zúrivé zjazdy dole horou... stačí prejsť... prípadne aby sa pri šlapaní na najlahšom prevode hore strmším kopcom nešmýkala, alebo radšej zosadnem a potlačím ten kúsok... to nie je problém...
Vcera na poslednom useku Skaly boli na niekolkych metroch rovno v strede trailu taketo a podobne kamene ktore zvycajne lemuju trail. Az to vyzeralo ako praca zapratavaca. Verim ale ze sa len uvolnili pri tom nedavnom dazdi. Jasne ze som ich odpratal na povodne miesta. Ten na fotke mi dal celkom zabrat...
Roman sme sa pekne dnes míňali asi. My sme šli traja BK-SV-Granada-Bajkula-Krasnansky-5bojar-Krasnansky-BK.
A ze ani na testovacke na gulasiku ale veľmi vela ľudí bolo všade...
Prijemne stretko s kopou srandy... vďaka guys astrofofo050largeMageZtmaxblackmanRoman74 .... ja som mal nakoniec čas domov 2:40 oproti 3:10 tam ... inak cca 76km a 2300 Up
Roman sme sa pekne dnes míňali asi. My sme šli traja BK-SV-Granada-Bajkula-Krasnansky-5bojar-Krasnansky-BK.
A ze ani na testovacke na gulasiku ale veľmi vela ľudí bolo všade...
Jasne ze sme sa zastavili na pivsone a kofolce ,, BAJKULA,, aj s Fofom. U slivu celkom slusna skupinka s Romanom a Matom
Úplna š***** dnes / na to jak to biedne vyzeralo pre mňa ráno / až na to že keď som išiel s Roman74 cez 3jamy pozrieť chalaňov z Bajkula na test. deń v Karasňanoch som stratil mp3 . Pravdepodobne keď som vyťahoval cukor s vačku. Inač Roman dik. Ukazal mi Krasňansky trail. Vau.
a aby nebolo malo, vydrbal som sa na bkt4 ako aj Blackman a nakoniec este som stretol ironhida ,takze koho som dneska nestretol ten sa musel velmi dobre schovavat
Hmmm... som sa schovával po trailoch kade tade. .
Sme najprv s Heňom a potom sám robil TourGuide-a pre chalanov od Topoľčian (Jožo a Jaro), ktorí šli jak píly tak sme potočili čo sa dalo.
tak ja som dal dnes tbk 1 -2x , tbk 3 2x, tbk 4 a tbk 2, az na dvojvlnu na zaciatku tbk3 a ten sikmy skok na tbk 4, bolo vsetko a potom sa clovek vydrbe v sprostrej klopke lebo to poriadne nevytoci , inak MageZ moze slutovat ze si potom s nami uz nesiel lebo ako sme stali na potocnej taka pekna bikerka na fulle trek vybehla od trailu, takze pozdravujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
silva ze to nic nie je ak mas rychlost (co si mala teda dost vellku) tak len drzis riaditka ani odrazat ci tahat to netreba
A silva presne dnes narodky? ...ak hej tak "nám obom" všetko najlepšie
A vsetko naj aj tebe 😉
large: som to prestrelila trochen no🤣
Klobuk dole všetkým čo sa o to starajú.
https://www.google.sk/maps/dir/48.3959143,17.3230718/48.4029105,17.278107/48.4207321,17.2670643/48.4087559,17.2999038/48.3976995,17.3166749/@48.4065982,17.2897091,14z/data=!4m2!4m1!3e0?hl=sk&authuser=0
minule sme išli z Píly smerom na Bielu skalu a dostali sme sa asi do polovice, ale tam sa už hore kopcom šmýkali plášte... tak sme sa vrátili
aj som rozmýšľal či nekúpiť niečo takéto, čo by viac znieslo šotolinový terén vo variante 700x45 https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/cesta-a-trekking/trekkingove-plaste/schwalbe-plast-land-cruiser-plus-700x40c-42-622-50tpi-890g-reflex.html
-13% Schwalbe ROAD CRUISER PLUS 28x1.60 700x40C (42-622) PG TwinSkin reflex plášť, drôt
25,99 € -13%
MOC 29,99 €a uvidím možno teda ten Smart Sam (ale to už mi príde ako MTB guma, aj ked iba v 1,75 že by som asi prezúval...) ja jazdím hlavne po cestách a sem tam poľná, sa mi preto zdal Land Cruiser ako taký "hybrid" že má aj nejaké tie "zuby" po stranách, nepotrebujem na tom robiť žiadne zúrivé zjazdy dole horou... stačí prejsť... prípadne aby sa pri šlapaní na najlahšom prevode hore strmším kopcom nešmýkala, alebo radšej zosadnem a potlačím ten kúsok... to nie je problém...
S Fofom a Astrom sme dali este Svataciky
A ze ani na testovacke na gulasiku
A ze ani na testovacke na gulasiku
Jasne ze sme sa zastavili na pivsone a kofolce ,, BAJKULA,, aj s Fofom. U slivu celkom slusna skupinka s Romanom a Matom
Sme najprv s Heňom a potom sám robil TourGuide-a pre chalanov od Topoľčian (Jožo a Jaro), ktorí šli jak píly tak sme potočili čo sa dalo.