to hej, ale tie 12 evrove rukavice ti aj tak dlho vydrzia... ja som vozil Fox Dirtpaw 3 roky, teraz ich pouzivam ako pracovne v garazi. Kupil som Kellysacke za 20 ci kolko a rozpadli sa behom pol roka. takze som si opat nakracal do Fox predajne pre nove Dirtpawy. holt za kvalitu sa niekedy oplati priplatit
lebo novy model kupis hned ako sa dostane na trh za akciovu cenu ze? fejkove za 14 urcite, neter si take (rovnaky model ako som mal ja) kupila z miestneho bazaru, tiez sa rozpadli.. uplne ine materialy a gumove casti zacali opadavat behom mesiaca? navyse porovnavat s dolarovymi cenami... (ze ja blbec nenakupujem v juesej, kde napr. kovane piesty stoja 400$ ale v eu kde pod 600eur nejdu)
Tie Specialized rukavice mi pri skúšani sadli fakt perfektne, ako žiadné iné, ale drahé ak šlak, povedal som si, že 50 € za xc letné rukavice teda fakt nedám . Ale tak do 30 by som ich asi aj zobral, menoapriezvisko kde si ich kupoval?
Kupoval som ich v Elitebiku u nás v Dolnom Kubíne za 44€. Mám aj 100% airmatic ale začínajú sa trhať a mávam mozole tak som chcel niečo s gélom. No len na ten vrch som zvyknutý že mám hrubší toto je také sieťkované, ale na leto
ok. Pred tými 100% som mal tiež od specialized rukavice model neviem, ale boli dobré tak som si povedal že skúsim zas.
fox je shit, viem z cias, ked som kupoval mx veci. moje oblubene rukafky su alloy mx, neviem ci znacka este existuje, jazdim ich aj na bicykli dodnes. este su z tych cias. co to som presil, ked sa rozislo, ale ziaden rozpad materialu samotneho sa nekonal, ako je u fox bezne. fox by som prirovnal k 5/10, tiez "kvalitka".
Mne sa Foxy rozpadli asi po pol roku, lacné tiež neboli cca 30 € teraz mám Haveny a tie sa tiež začali rýchlo trhať. Nechce sa mi rukavice po pol sezóne vyhadzovať, tak to aspoň trochu zašívam aby vydržali aspoň sezónu . Tak ale je to dosť smutné robiť toto s rukavicami za cca 25 €, čo myslím, že nie je až tak málo na to aby nevydržalo aspoň sezónu. Najspokojojneší som bol zatial s Bontrangermi, ktoré mi neviem akým zázrakom vydržali 3 roky . Tie boli fakt perfektné, no škoda, že sa už ten model s gelom nerobí, hneď by som ich kúpil zas
Neviem kde kupujete, na ktorej Miletičke tie FOX veci, ja mám rukavice a chrániče FOX ešte z 90-tych rokov, ktoré sa nepárajú, vyzerajú normálne a fungujú. Predposledné Fox rukavice som po X pádoch predral a už sa mi nechceli zašívať. Teraz som si kúpil Ranger rukavice, držia skvele na ruke, ako druhá koža, zatiaľ nejakých 100km za sebou, cca 4 výjazdy a nemôžem si sťažovať. O dresoch a tričkách Fox ani nehovorím, mám 4 a 2 tričká periem pomaly 2x týždenne a držia kvalitu absolútne bez sťažností.
Na druhej strane TLD rukavice sa začali drať samé od seba po 10 výjazdoch a po necelom roku som ich hodil rovno do koša. FiveTeny deriem už 4tú sezónu, po vypratí na výzor ako nové, len podrážka už má diery, ale tak zas s tými pinmi tá mäkká zmes, nie je čo vytknúť. Super pocit a skúsenosť aj so Specialized vecami, tie mi tiež držia niektoré od 90tych rokov (šortky) a sú skoro nezničiteľné..
neviem, tie skusenosti s vyrobcami bude mat asi kazdy ine (tak isto ako s ramami, niekomu praskaju, niekomu nie ), ja ich chvalim pretoze moja skusenost je dobra, tak isto aj Endura Humvee kratasy po 3 rokoch stale ako nove. Tie fox rukavice prve co som mal stali asi 29e fakt toho vydrzali hodne dokial som ich nezacal nicit v garazi, tie druhe Foxy ked uviedli novy model nikde (u nas) pod 40 neboli ale tiez zatial drzia. mozno vyroba v roznych fabrikach = rozna kvalita (ako u Conti plastov)
tak ja som kupoval v Hornej Strede, čiže firemnej predajni a nepredpokladám, že by tam mali fejky Mne sa tie rukavice od nich dosť páčili, no kvalitou ma teda rozhodne nepresvedčili
Ja som nedavno kupil PEARL iZUMi P.R.O. Aero Full Finger a su perfektne. Ako druha koza, ani neviem ze ich mam na rukach. Nosim ale iba rukavice bez akychkolvek vypchavok.
k tým Fox veciam, mám od nich niekoľko tričiek a top top veci, jedno tričko mám od štrnástich rokov, jediná chyba bola, že už fakt vybledlo a potom som ho rotrhol pod pazuchou, ale stále nosím po dome a ako pyžamo
Co sa tyka rukavic asi to zalezi aj od padov ale ja mam kellys ktore nemaju menej ako 1000km a vyzeraju este vpohode. Ten protismykovy spodok uz praska a supe sa ale po diere ani stopa. Dalej som kupil seven idp a na tie som zvedavy, tie nosim len sviatocne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.foxracing.com/store/product/DIRTPAW-RACE-GLOVES/_/A-product-17291..catalog10001.en__US.plist20002__plist20001.054
...takze ked to u nas kupis za 50eur, niekto sa na tom dobre nabaluje a nepriplacas si za kvalitu, ale darujes marzu obchodnikovi
a je to strasny sunt, krivo usite, kazdy prst inak, tie protismykove biele pasiky odpadavaju po prvom vyjazde
citim sa jak federer
Kupoval som ich v Elitebiku u nás v Dolnom Kubíne za 44€. Mám aj 100% airmatic ale začínajú sa trhať a mávam mozole tak som chcel niečo s gélom. No len na ten vrch som zvyknutý že mám hrubší toto je také sieťkované, ale na leto
ok. Pred tými 100% som mal tiež od specialized rukavice model neviem, ale boli dobré tak som si povedal že skúsim zas.
Na druhej strane TLD rukavice sa začali drať samé od seba po 10 výjazdoch a po necelom roku som ich hodil rovno do koša. FiveTeny deriem už 4tú sezónu, po vypratí na výzor ako nové, len podrážka už má diery, ale tak zas s tými pinmi tá mäkká zmes, nie je čo vytknúť. Super pocit a skúsenosť aj so Specialized vecami, tie mi tiež držia niektoré od 90tych rokov (šortky) a sú skoro nezničiteľné..
https://www.pearlizumi.com/US/en/Shop/Ride/Road/Women's/Essentials/Gloves/P.R.O._Aero_Full_Finger_Glove/p/14341603