Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
PROSÍME O POZORNOSŤ - Dráhový bicykel s menom klubu CK DUKLA BRATISLAVA (zalakované) na ráme. Kolesa Campagnolo PISTA s TUFO galuskami. Je bledomodrej farby, veľmi nápadný skoro až krikľavý. Na Slovensku jediný svojho druhu. Keďže je to dráhovka = fixka, tak má jeden Prevodník a jeden pastorok. Prosím o zdieľanie. Ďakujem.
Dátum krádeže: 28.5.2018
Miesto krádeže: Trnavská 13
Odmena za informácie / nájdenie: Odmena
PROSÍM všetkých, dnes v noci-ráno nám bol z dvora RD, Piešťany odcudzený nový elektrobicykel KTM Macina Mighty 291 - 21", sériové číslo AV181 125 78, čiernej farby - pánsky. Prosím, v prípade akýchkoľvek informácií sa obráťte prosím na políciu alebo na môj mobil 0905 947 286. Ďakujem za ZDIEĽANIE!!! Ďakujem za vašu pomoc!!!
Kolegyňa má 2 týždňový bicykel a takto si ho (ne)zamkla. Neviem či to dobre vidieť, zámok je zamknutý o stojan a prevesený pomedzi vidlicu a koleso.
Samozrejme sme jej ho preparkovali za roh.
......
Tým tupelám nedošlo že keď to zverejnia tak každý dement si kúpi UV baterku za 5€ z ali, acetón za 1€ a majú po "jedinečnej technológii" nie iba v Šali ale na celom slovensku.
Acetonom nedas dole UV znacku...ta ide dole velmi tazko a dokonca vela krat musis obrusit az na zakladny material,aby znacka zmizla.
STOLEN BIKE ALERT: this UNNO Burn in custom UNNO Factory Racing Built was stolen at around 12:30 last night in Morzine. The frame is numbered 9/50 and there are just a handful of these bikes in the world, only two with this build (Formula Selva fork, Cura 4 brakes, Crankbrothers wheels, Öhlins shock, e.13 cranks, Renthal cockpit, Fizik saddle, Maxxis tires, Reverb seat post, SRAM XX1 rear derailleur and X01 cassette). REWARD IF FOUND, no questions asked. Please contact us at [email protected]
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.youtube.com/channel/UCm9K6rby98W8JigLoZOh6FQ/playlists
https://domov.sme.sk/c/20834878/kradez-bicykla-pytali-sme-sa-ludi-preco-im-policia-nenasla-bicykel.html
Edit: Uz mam.
Dátum krádeže: 28.5.2018
Miesto krádeže: Trnavská 13
Odmena za informácie / nájdenie: Odmena
Pridaný: 28.05.2018 - 08:59 užívateľom Bettini
Email: bettiniazet.sk
O 3 roky tam možno objavia elektrobike.
Tým tupelám nedošlo že keď to zverejnia tak každý dement si kúpi UV baterku za 5€ z ali, acetón za 1€ a majú po "jedinečnej technológii" nie iba v Šali ale na celom slovensku.
Samozrejme sme jej ho preparkovali za roh.
Acetonom nedas dole UV znacku...ta ide dole velmi tazko a dokonca vela krat musis obrusit az na zakladny material,aby znacka zmizla.
https://www.facebook.com/groups/194216924620085/
Skúsme ju podporiť......👍