25.-27.05.2018
Miesto:
Kálnica
posledný komentár: 8. 9. 2025 o 9:59
posledný komentár: 10. 9. 2022 o 16:59
posledný komentár: 21. 9. 2021 o 7:50
posledný komentár: 18. 9. 2019 o 21:17
posledný komentár: 27. 5. 2016 o 8:18
posledný komentár: 8. 9. 2025 o 9:59
posledný komentár: 10. 9. 2022 o 16:59
posledný komentár: 21. 9. 2021 o 7:50
posledný komentár: 18. 9. 2019 o 21:17
posledný komentár: 27. 5. 2016 o 8:18
Na viacerých úsekoch popadané stromy cez trať, hlavne na hrebeni Inovca, na modrej značke medzi útulňou Izba a Kálnicou (tu prebieha ťažba dreva) a na jednom mieste aj medzi Beckovom a Selcom. Snáď to organizátori do nedele sprejazdnia
Edit: neaktuálne
Gulas chutil.
Rada na wapku katastrofálna.
Na buduce by bolo dobre pri prezentacii upozornit na zmenu dlzky trate, ako tomu nebolo pri rodinnej 6km. Este na starte moderator uvadzal dlzku 6km, ale v cieli to bolo len 1,5km. Viem, ze sa jedna "len" o deti, ale viaceré boli z toho dost flustrovane a plne sily, ktoru si tak nemohli rozlozit...
Ktovie ako by reagovali borci z dlhej, keby ich po 15tich km stiahli do ciela...?
Inak akciu hodnotim kladne a drzim palce...
Tie záverečné skoky sú len vlny na pumptracku, tí najlepší ich skáču, ale takých je veľmi málo. Nie je problém ich prejsť aj bez skákania. Samotný terén trate zvládne prejsť akýkoľvek priemerný biker.
Na buduce by bolo dobre pri prezentacii upozornit na zmenu dlzky trate, ako tomu nebolo pri rodinnej 6km. Este na starte moderator uvadzal dlzku 6km, ale v cieli to bolo len 1,5km. Viem, ze sa jedna "len" o deti, ale viaceré boli z toho dost flustrovane a plne sily, ktoru si tak nemohli rozlozit...
Ktovie ako by reagovali borci z dlhej, keby ich po 15tich km stiahli do ciela...?
Inak akciu hodnotim kladne a drzim palce...
Ďakujeme za zhodnotenie. Určite máš pravdu s tým skrátením trate. Došlo tam k nedorozumeniu v komunikácii pred štartom medzi ľuďmi v organizačnom tíme. Z tohoto sme sa poučili a v tomto roku k tomuto určite nepríde, tak k nedorozumeniu v komunikácii ani ku skráteniu trate. Pripravili sme úplne novú trať pre deti do 12 rokov s doprovodom dospelého. Trať má dĺžku 10 km a má aj prevýšenie 330 metrov, čiže je vhodná pre deti, ktoré bicyklujú pravidelne. Bohužiaľ pre menšie detičky do 8 rokov už nebude trať vhodná, keďže jediné vhodné miesto, kde sa dala postaviť bude tento rok zasiate plodinami.
Ten eleiminátor zase tak lahký nieje ak by sa mal prejst tak ako by sa mal. Minulý rok ako pršalo tak na tej drevennej klopenke sa teda dalo pekne vysypat. Neviem či tam natiahnete pre istotu teraz nejake pletivo. Samozrejme ked si netrúfaš dá sa to obíst ale stráca sa čas takysto bunny hop prekážky. Kto neviem bannyho bude to mat tazsie. Treba si pozriet video. Nikoho nepodcenujem no viem ako bežní ludia jazdia tak aby potom nenadávali.
vieš o nejakom videu z eliminátora? ja som nič k tomu nenašla preto sa tu pýtam.
vieš o nejakom videu z eliminátora? ja som nič k tomu nenašla preto sa tu pýtam.
poslal som SS. Takto sa šlo 2 roky dozadu