Námestie Slobody, Sereď
Dátum konania:
20.05.2018
Čas štartu:
10:30 hod. , ostrý letmý štart v Šintave pred firmou ADA WASTE / 2 km od štartu
Prihlášky ONLINE: http://www.cyklosered.sk/sm/
Štartovné a platby: Prihlásení online - 15€ pri úhrade prevodom do 13.05.2018
V deň štartu - 25 € v hotovosti
Číslo účtu: 0201755426/0900, Slovenská sporiteľna IBAN: SK9809000000000201755426
Variabilný symbol: pri online registrácii je to ID kód ktorý obdržíte v potvrdzovacom maili, pri inom spôsobe uveďte dátum narodenia DDMMRR + do poznámky uviesť meno!! Pre výšku štartovného je rozhodujúci dátum úhrady, preto Vás prosíme o úhradu ihneď po registrácii.
Zahraniční pretekári môžu platiť v deň štartu podľa dátumu online registrácie
Držitelia preukazu ŤZP a pretekári nad 60 rokov - štartovné 10€, aj v deň štartu
Kategórie:
A: 17 – 29 r.,
B: 30 – 39 r.,
C: 40 – 49 r.,
D: 50 – 59 r.,
E: 60 a viac rokov,
F: Ženy,
G: Súťaž družstiev
TRASA PRETEKOV
Cesty I. a II. triedy, kvalitný asfalt.
Trasa pretekov: http://cyklosered.sk/sm/data/harm2018.pdf
Sereď - Šintava - Šoporňa - Pata - Báb - Rumanová - Rišňovce - Alekšince - Lukáčovce - Pastuchov - Koplotovce - Jalšové - Sokolovce - Ratnovce - Banka - Radošina - Ardanovce - Šalgovce - Orešany - Horné Otrokovce - Tepličky - Hlohovec - Bojničky - Dvorníky - Vinohrady nad Váhom - Šintava - Sereď
V obci Šintava pred firmou ADA WASTE – 2 km ostrý letmý štart. Trať zabezpečená organizátormi, dobrovoľnými hasičmi a políciou.
Vzdialenosť celkovo : 116 km
Celkové prevýšenie: 1 250 m
Trasa vyznačená žltou farbou na ceste a tabuľkami žltej farby s čiernou šípkou smeru jazdy, nad úrovňou cesty.
posledný komentár: 7. 9. 2025 o 20:46
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Som to sem nechcel davat, kym nebude report
Tak ale ked uz si to dal, tak aspon poriadne
Po príchode na miesto štartu nám zobrali čipy, pýtali sme sa na jedlo, a to vraj bude až o hodinu....načo a komu sme vlastne platili štartovné, vrátite nám späť za lístky hodnotu jedla? Každý z pretekárov, ktorý mal defekt by určite uvítal, keby mu "niekto "poskytol pomoc na trati, stačilo by s náhradnou dušou a určite by s radosťou túto dušu v cieli zaplatil pri odovzdávaní čipu.
Oproti iným môžem byť rád, že som zdravý a hlavne živý a vďaka dobrým ľuďom sme sa dostali na miesto štartu.
Píšem to až 21.5.2018 pretože včera by som to napísal s horúcou hlavou úplne inak.
Podľa mňa máš horúcu hlavu ešte stále.
desat defektov za sebou...
Z myslím pochopiteľných dôvodov sa jedlo pripravuje až na čas, kedy prichádza do cieľa väčšia časť cyklistov. Nevidím problém v tom počkať na dojazd, jednak by ste mali naživo súboje o víťazstvo a dostali by ste aj plnohodnotné jedlo.