Zdravim vsetkych, zhanam nejakych bajkerov, ktori by mali zaujem o spolocne vyjazdy v okoli Kosic, prevazne smer Kojsovka+prilahle kopce, cca. 60,70,80km, pripadne aj nejake dlhsie...

samozrejme hovorim o vikendoch, cez tyzden koli praci stiham max. Jahodnu
Nie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
klasika na východe:
- ta toto nedáš dole
- Ja toto nedám dole, ta kukaj
BTW: zasa sa tu niekto snazi riesit priestupky jednotlivcov kolektivnym trestom.
Na Strave by uz konecne mali zaviest aj bezKOMove segmenty (bez zverejnenia casu a poradia) a hned by cast KOMakov prestala ohrozovat ostatnych ludi.
A citatelka Maria z clanku vyssie („Išiel po trase, ktorá je určená len pre peších") by si mala uvedomit, ze zakon je nie to, co co by ona chcela ale to, co vyslo v zbierke - len pre pesich cervena z Bankova na Jahodnu nie je ani meter.
A aby nedoslo k omylu, ja som to nebol!
BTW: zasa sa tu niekto snazi riesit priestupky jednotlivcov kolektivnym trestom.
Na Strave by uz konecne mali zaviest aj bezKOMove segmenty (bez zverejnenia casu a poradia) a hned by cast KOMakov prestala ohrozovat ostatnych ludi.
A citatelka Maria z clanku vyssie („Išiel po trase, ktorá je určená len pre peších") by si mala uvedomit, ze zakon je nie to, co co by ona chcela ale to, co vyslo v zbierke - len pre pesich cervena z Bankova na Jahodnu nie je ani meter.
A aby nedoslo k omylu, ja som to nebol!
aby nedoslo k omylu, na omyle si ty ... cervena sice kopiruje cyklotrasu, ale s vynimkou maleho useku ...
cervena pre pesich ide po zlto zvyraznenom useku, modra pre cyklistov na tom useku ide vlavo na cez ten maly stupacik ...
nie, to minikin nemal na mysli ... nikto tu neriesi co je zakazane a co nie, ale to, co je pre koho urcene, aj v tej citovanej vete citatelke pise o trase URCENEJ pre ...
a veci sa maju tak ze pre pesich je urceny ten usek s cervenou turistickou znackou, pre cyklistov je ako modra cyklotrasa znaceny ten usek vlavo.
comu nerozumies vo vete "nikto tu neriesi co je zakazane a co nie," ???
https://kosicednes.sk/styl-ine/turisti-cyklisti-by-sa-mali-respektovat/
Ak nenájdeš žiadny s dôverou sa obráť na PhDr. Sibylu Mislovičovú.