Ani ja som sa este nezastavil aby som odpratal nejaky strom ci konar, obidem ho pripadne prenesiem ale ako myslienka to neje zla vec. Dufam ze preto niesom zly clovek, joke.
KinDo wustenrot - poistenie urazu a zodpovednosti
poistku som chcel hlavne koli urazu a trvalym nasledkom
Článok 21
Predmet poistenia zodpovednosti
Predmetom poistenia zodpovednosti je právnym predpisom uložená zodpoved-
nosť poisteného za škodu spôsobenú inému (tretej osobe):
a)
činnosťou v bežnom živote,
b)
obvyklým príslušenstvom domácnosti,
c)
vyplývajúcu z vlastníctva domu alebo bytu,
d)
v súvislosti s vedením domácnosti,
e)
psom evidovaným na obecnom úrade, ktorého majiteľom je poistený, s výnim-
kou bojových plemien,
f )
v súvislosti s výkonom športu,
g)
vyplývajúcu z vlastníctva a používania bicyklov,
h)
v súvislosti s legálnou držbou a používaním strelných zbraní, s výnimkou výkonu
práva poľovníctva,
i)
v súvislosti s vlastníctvom alebo chovom domácich a úžitkových hospodárskych
zvierat.
Ani ja som sa este nezastavil aby som odpratal nejaky strom ci konar, obidem ho pripadne prenesiem ale ako myslienka to neje zla vec. Dufam ze preto niesom zly clovek, joke.
asi začnem písať aj ja tieto "legendy" ako joke atď. k príspevkom, lebo aby ľudia pochopili, že to je myslené zo srandy zjavne nestačí iba smajlík na konci vety - /myslené úplne vážne
Zdravím vás, na dnes hľadám urgentne ľudí na brigádu.
Kde ? Šamorín (odvoz zabezpečený z Pezinka/Bratislavy, tam aj naspäť)
Kedy ? 17:00-22:00
Koľko ? 3,5€/hod v čistom výplatné po zmene
Čo sa bude robiť ? Pomocné prace pri bicykloch (prejazdenie, umytie atd.)
V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na Tel. Č. xxxxxx alebo do správy na Facebooku.
Prajem pekný zvyšok dňa ?
Edit: kontakt priamo v inzerate na FB. Kvoli kontrole aktualnosti
Chalani, potrebujem kusok skla do 500W halogenu, potrebujem matne sklo do toho (pokus) neviete poradit kde to zohnat ? alebo opieskovat. Sklenarstvo mi treslo cenu 30e za 14x17cm kus skla 2mm hrube.
Chalani, potrebujem kusok skla do 500W halogenu, potrebujem matne sklo do toho (pokus) neviete poradit kde to zohnat ? alebo opieskovat. Sklenarstvo mi treslo cenu 30e za 14x17cm kus skla 2mm hrube.
Robio na rychlo ma napadlo leptanie vin cisla na autosklach, cize kyselina .... nepamatam aka, to najdes. alebo je tam vysoka teplota? nalepit matnu foliu na sklo?
No nic objednam to predrazene, nebudem sa tu ondit pol dna a zhanat kusok skla alebo leptat sklo, by to v konecnom dosledku vyslo drahsie.
Diky za napady aj ked niektore nerealizovatelne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
poistku som chcel hlavne koli urazu a trvalym nasledkom
Článok 21
Predmet poistenia zodpovednosti
Predmetom poistenia zodpovednosti je právnym predpisom uložená zodpoved-
nosť poisteného za škodu spôsobenú inému (tretej osobe):
a)
činnosťou v bežnom živote,
b)
obvyklým príslušenstvom domácnosti,
c)
vyplývajúcu z vlastníctva domu alebo bytu,
d)
v súvislosti s vedením domácnosti,
e)
psom evidovaným na obecnom úrade, ktorého majiteľom je poistený, s výnim-
kou bojových plemien,
f )
v súvislosti s výkonom športu,
g)
vyplývajúcu z vlastníctva a používania bicyklov,
h)
v súvislosti s legálnou držbou a používaním strelných zbraní, s výnimkou výkonu
práva poľovníctva,
i)
v súvislosti s vlastníctvom alebo chovom domácich a úžitkových hospodárskych
zvierat.
asi začnem písať aj ja tieto "legendy" ako joke atď. k príspevkom, lebo aby ľudia pochopili, že to je myslené zo srandy zjavne nestačí iba smajlík na konci vety - /myslené úplne vážne
https://www.facebook.com/groups/117541034931595/permalink/1974095545942792/
Zdravím vás, na dnes hľadám urgentne ľudí na brigádu.
Kde ? Šamorín (odvoz zabezpečený z Pezinka/Bratislavy, tam aj naspäť)
Kedy ? 17:00-22:00
Koľko ? 3,5€/hod v čistom výplatné po zmene
Čo sa bude robiť ? Pomocné prace pri bicykloch (prejazdenie, umytie atd.)
V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na Tel. Č. xxxxxx alebo do správy na Facebooku.
Prajem pekný zvyšok dňa ?
Edit: kontakt priamo v inzerate na FB. Kvoli kontrole aktualnosti
edit: už aj druhý
https://www.mtbiker.sk/forum/post1378582.html#p1378582
ja som platil za pieskované sklo zopár šupov
No a akurat udrzba. To mohli nechat zapnute aj pocas udrzby, ja by som si bars pozrel, ako maco lesti sklicko kamery.
vyškúšaj dať pred sklo napr. pauzák
som iba čakal, kto sa na to chytí, aby namiesto pomoci hejtoval ..
Diky za napady aj ked niektore nerealizovatelne.