Presne poradie si uz nepamatam ale zhruba takto:
-nejaky zvarany shit na pruzine bez utlmu
-Nsinc cisto na pruzine ale uz s monolitom vonk. noh
-RS Judy SL
-Fox Float 100RLC
-Look Fournales- jazdim stale
-Fox F80RLT
-Manitou sherman slider
-Manitou sherman slider
-Manitou nixon platinum
a samozrejme na zimu pevna 4ZA
Inak pozeram, ze sme s brachom celkom individualisti- ja 1/1 a on 1/2
Inak, velmi sa mi pacia prispevky o tom ze aka vydla je tuctova a preto ju asi netreba kupovat. Prispevky hodne ich 16 rocnych pisatelov (podobne je to z bicyklami vid tema Merida). Odkaz pre nich: Ked chces mat to co nikto nema kup si nieco poriadne za kopu prachov. A ked na to nemas, tak si kup to co je dobre v ramci tvojich moznosti (aj ked to ma kopa ludi) a netrep tu sprostosti.
nikto nehovori ze si tuctove veci netreba kupovad snad kazdy tu vie ze na rock shox sa da spolahnut obcas treba pochopit trochu aj humor si myslim a nebrat vsetko moc vazne aj napriklad Lp sa stava tuctovkou a vyzera to ze by som ludi od neho odhovaral? popozeraj si temy poriadne
... myslim ze to bolo smeovane mne nie
Nemyslel som nikoho konkretneho, ale ked si sa v tom nasiel...
Nemyslel som ani konkretne na vidly, myslel som to obecne. Posudzovat cokolvek nie podla kvality ale podla tuctovosti alebo netuctovosti sa mi zda zvratene.
v prvom rade sa posudzuje kvalita a v druhom rade tuctovost
tuctovost moze znamenat aj vela ludi spokojnych s danou znackou, nemyslis??
ako uz Lapierre napisal, niekedy je tuctovost myslena zo srandy
(pomaly zacinam mat pocit, ze clovek nesmie co i len trochu posrandovat)
neviem cim to je (zrejme pocasie), no v poslednej dobe dochadza k samym hadkam a zakladaju sa temy, kt. sa neoplati vobec pozerat
uz aby rychlo prislo leto s 30°C horucavami a bude to (hadam) opat po starom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jasne je fajn,ale aj tak pojde k Milanovi,asi vnovembri-decembri...to potom som zvedavy
2. Sun tour XCP75
3. RS Jett
4. Marzocchi MX comp
5. RS Duke XC
6. RS Reba SL
7. Fox Talas R
8. Fox Talas RL
9. Fox 32 FRL / RS SID 2008 - uvidíme
To asi patrilo mne
2. Sun tour XCP75
3. RS Jett
4. Marzocchi MX comp
5. RS Duke XC
6. RS Reba SL
7. Fox Talas R
8. Fox Talas RL
9. Fox 32 FRL / RS SID 2008 - uvidíme
RS je uz moc tuctovka
1. pevna Anlen;
2. pruzinova Zokes (???);
3. Marzocchi Z4 Flylight air;
5. PACE RC36 EVO3 90mm;
6. PACE RC41 XCAM 130mm;
7. Fox Talas RLC 140mm;
8. PACE RC41 Fighter 150mm
...
lolo
-nejaky zvarany shit na pruzine bez utlmu
-Nsinc cisto na pruzine ale uz s monolitom vonk. noh
-RS Judy SL
-Fox Float 100RLC
-Look Fournales- jazdim stale
-Fox F80RLT
-Manitou sherman slider
-Manitou sherman slider
-Manitou nixon platinum
a samozrejme na zimu pevna 4ZA
Inak pozeram, ze sme s brachom celkom individualisti- ja 1/1 a on 1/2
Varin, Varin ... tot rodisko mojho otca ...
Neviem, zatial sa nechystam, este ani nejazdim. Najdem niekde podrobnosti o akcii?
na 51 strane su aj nejake mapy
... myslim ze to bolo smeovane mne nie
Nemyslel som nikoho konkretneho, ale ked si sa v tom nasiel...
Nemyslel som ani konkretne na vidly, myslel som to obecne. Posudzovat cokolvek nie podla kvality ale podla tuctovosti alebo netuctovosti sa mi zda zvratene.
tuctovost moze znamenat aj vela ludi spokojnych s danou znackou, nemyslis??
ako uz Lapierre napisal, niekedy je tuctovost myslena zo srandy
(pomaly zacinam mat pocit, ze clovek nesmie co i len trochu posrandovat)
neviem cim to je (zrejme pocasie), no v poslednej dobe dochadza k samym hadkam a zakladaju sa temy, kt. sa neoplati vobec pozerat
uz aby rychlo prislo leto s 30°C horucavami a bude to (hadam) opat po starom