Tak ako pri vsetkom plati ze su aj kvalitne aj nekvalitne elektrikarske pasky. Raz som kupil jednu znackovu 5metrov tusim za 2,50 a bola uplne naprd, lepidlo vobec nedrzalo na paske, stacilo raz odlepit a ostala len folia, v teple sa sama odliepala a ta paska sa trhala ako papier. A potom som kupil take balenie 5ks 10m za nejakych 1.99 a to bol neskutocny rozdiel. Pruzne, dobre to lepilo a neroztopilo sa to ani ked na to pieklo slnko cely den.
Svojho casu ked som byval este v Petržke na podnájme, sa nám udomácnili holuby na loggii. Spociatku spolubývajúce ze " jeeej, ake rozkosne, mame malinke holúbätkaa na logii" .Loggia vzápätí prestala byt ludske teritorium - susenie pradla na nej bolo nemozne..., bola kompletne obsrata, hnusna...Spolubyvajuce neplanovali riesit tuto situaciu...Pozorne som sledoval holúbky cez okno ako pekne rastu..Az jedného dna, ked sa mi zdali, ze by uz mohli zvladnut nejaky ten let z 5 poschodia, tak som som na seba prevzal úlohu matky prírody a naučil ich rýchlokurzom lietať. Pekným kĺzavým letom sa usadili na stromy pod oknami. A co bolo s nimi dalej....netusim....Kolko negativnych reakcii dostanem na moje počínanie?? Mal som ich zlikvidovat este ked boli vajickami??..Co by bolo humannejsie?
Svojho casu ked som byval este v Petržke na podnájme, sa nám udomácnili holuby na loggii. Spociatku spolubývajúce ze " jeeej, ake rozkosne, mame malinke holúbätkaa na logii" .Loggia vzápätí prestala byt ludske teritorium - susenie pradla na nej bolo nemozne..., bola kompletne obsrata, hnusna...Spolubyvajuce neplanovali riesit tuto situaciu...Pozorne som sledoval holúbky cez okno ako pekne rastu..Az jedného dna, ked sa mi zdali, ze by uz mohli zvladnut nejaky ten let z 5 poschodia, tak som som na seba prevzal úlohu matky prírody a naučil ich rýchlokurzom lietať. Pekným kĺzavým letom sa usadili na stromy pod oknami. A co bolo s nimi dalej....netusim....Kolko negativnych reakcii dostanem na moje počínanie?? Mal som ich zlikvidovat este ked boli vajickami??..Co by bolo humannejsie?
hrdliciek je malo a hovna budu padat dole na zem, to hniezdo je na konzole zo satelitu a nevidno ho lebo je za mliecnym sklom. to som odsunul len kvoli fotke holuby by som riesil tak ze im hniezdo pri stavbe zrusim aby ho nedostavali a uz tam nechodili
johnnySVK ked som byval u rodicov mali sme s tatkom biky na loggii prikryte starou dekou. pod skrynkou si holuby spravili hniezdo a neskoro sme to zistili tak ze pockame kym odletia. obsrata cela loggia, casto sedavali na deke. vydrzali sme to dovtedy kym sme neostali vysypany - od deky ked sme odkryvali bicykle. leteli prec hned ako to bolo mozne.
pred par rokmi som mal na svojom balkone hniezdo (neskoro som si to vsimol) a v nom vajco. letelo prec hned aj s vajcom. a to mam prirodu rad. holuby v meste su ale skodna a prenasac chorob. nevravim o tom ked mi to sadne na zabradlie pri okno a hrkuta si to tam o 5 rano a budi ma to.
a neviem ci to bolo tym ale odvtedy sa mi nepokusal ziaden holub hniezdit na balkone
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
hrdliciek je malo a hovna budu padat dole na zem, to hniezdo je na konzole zo satelitu a nevidno ho lebo je za mliecnym sklom. to som odsunul len kvoli fotke
pred par rokmi som mal na svojom balkone hniezdo (neskoro som si to vsimol) a v nom vajco. letelo prec hned aj s vajcom. a to mam prirodu rad. holuby v meste su ale skodna a prenasac chorob. nevravim o tom ked mi to sadne na zabradlie pri okno a hrkuta si to tam o 5 rano a budi ma to.
a neviem ci to bolo tym ale odvtedy sa mi nepokusal ziaden holub hniezdit na balkone
napr. aj na cestičke Súľovského maratónu.