V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Tie temy co vybrat - dame hlasovat - objektivne! o TOP10 bikov+ odovodnenie v cenovej kategori.
to je neobjektívne... poznám húfy ludí ktorí maju sice XTR vybavu ale dávaju si vymienať platničky, prehadzovať reťaz, nastavovať šmyk do servisu...
tak bacha nato...
Chtiac či nechtiac si po čase každý spraví meno. Už len od jeho príspevkov závisí či budu jeho radu brať ludia vážne či len jednoducho preskočia o post nižšie.
To máš to iste ako s počtom príspevkov, ktorý o ničom nevypovedá. NIekto môže byť zjazdený/zoservisovaný chlapik no jednoducho sa mu nechce alebo nemá čas prípadne potrebu sa vyjadrovať k veciam. V konecnom dosledku ma potom mensi pocet prispevkov a pre niekoho stráca na doveryhodnosti. kdežto zas človek s 3000 príspevkami je pravý opak. TO iste plati aj pre quaskov nápad...
Preto to odporucam nechat tak je to bezpredmetné. Miro nemusim vedieť aky mas bajk a predsa viem že čo to sa do toho rozumieš
tak dik
a to hlasovanie z naj bikom no dost zlozitee by to bolo po prve a omu by sa chcelo pozerat minimalne 100 bikov v hodnote nad 50 000 ( mozno prehanam ale je to naprilad ) neviem ci som tuto myslienku spravne pochopil
a to hlasovanie z naj bikom no dost zlozitee by to bolo po prve a omu by sa chcelo pozerat minimalne 100 bikov v hodnote nad 50 000 ( mozno prehanam ale je to naprilad ) neviem ci som tuto myslienku spravne pochopil
nie nie to len quasko vymyslel sposob aby mu vsetci obdivovali bajk
S najakym tym navrhom som prisiel. Ano inspiroval som sa na B-F. Ide o to ze ked nieco riesis na na tom fore existuje tam moznost ukazat Foto biků uživatele podla coho sa da spravit priblizny obraz o bikerovy.
Dalsia vec -
Buyer's Guide - Sprievodca trhom. Zase cesi maju take nieco a my nie.
http://www.mtbs.cz/katalog . Tu mi neslo o nejake cisla ale o to vybrat to najlepsie najvyhodnejsie samozrejme s popisom ako je na mtbr.
Pre mna za mna mozu na to prispiet vyrobcovia dovozcovia bikov. Utrzene peniaze moze investovat do fora.
Osobne utoky neriesim ja som abstinent
Jeden priklad odbornika:
Tema: Hayes HFX9 vs Shimano LX
Ad1: je to neobjektívne
Ad2: fóristom som už vyše 24 mesiacov, dostanem BAN ak si nedám pod čiarku foto biku?
Ad3: ako mieniš zisťovať či ten bike ktorí budú mať sopliaci je naozaj ich a nie je len stahnute kdesi z juhoafrickej mtb stranky?
Ad4: No offense
takže takto sa z bojiska uteká? ked dojdu argumenty
Vidíš ideš všetkým príkladom.
ps: no offense, podme si dat radsi baske
Mozete poradit..mne sa to paci.
kludne sa zasmejte, niesom nejaky expert..ale snazim sa
B-F je bike-forum.cz ked stes mat tam bike musis sa regnut a do galerie vlozit fotky.
Foxikova metoda je uploadnut niekde fotku.
Bude to ovela prehladnejsie. Inzertnych serverov na hocico je na nete dost.