Hadat sa s vami nebudem, ale ja som iba a len kvoli RU menil pred x rokmi. Z tychto dvoch hocikedy beriem RU. A tych par gramov. No... Inak aj IS2000 je stara dobra klasika, preco neni?
Tak táto info ma potešila. Mal som obavy, že dojde FIT4 s 15qr a budem musieť kadejako kombinovať so svojou pôvodnou 160 RC2 15/20mm, aby som z toho vyskladal to čo potrebujem. Moja je už niekde v Rakúsku.
Keby som vedel, že ich bude chcieť toľko ľudí, vezmem rovno 5ks. Keď som bral ja, bolo ešte asi 7-8ks skladom.
Tak táto info ma potešila. Mal som obavy, že dojde FIT4 s 15qr a budem musieť kadejako kombinovať so svojou pôvodnou 160 RC2 15/20mm, aby som z toho vyskladal to čo potrebujem. Moja je už niekde v Rakúsku.
Keby som vedel, že ich bude chcieť toľko ľudí, vezmem rovno 5ks. Keď som bral ja, bolo ešte asi 7-8ks skladom.
Mohol si, ja som ju nestihol Ešte sa neteš, aby tebe náhodou nedorazila FIT4..dúfam ale že nie a príde čo má
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Alebo ako zlatnicky ucen
4x srob je praveze klasika a este k tomu aj vahovo najlahsie riesenie
ešte aj nejpevnejšie riešenie...
Mohol si, ja som ju nestihol