Dobre pripravená akcia už ako každoročne,len trocha sa mohol krotiť závodník s bielim číslom ktorý mal potrebu chrtiť okolo občerstvovačky za kalváriou spôsobom do pi... nabok.do pi....atď .Dúfam že vyhral ,mrzelo by nás čo sme sa zastavili občerstviť ak sme ho zbrzdili natoľko že nestál na bedni.
no nebyť tej blatovej zvažnice nad Paštinou Závadou, tak by to bolo úplne dokonalé...1km blatka to trošku okorenil ale inak okolo 12 stupnov, všade takmer sucho, resp. vlhko...pršalo tak 10 min. okolo pol 9 ráno a potom počas pretekov asi tak 5 min.
a ešte veľká vďaka Slavovi a jeho tímu za vyčistenie trailov....Kamenný diel, Ovčiarsko...
mal to byt maraton roka, ale bol to masaker roka.. blatovu skazu som zatial na pretekoch nezazil, ale aspon viem, ze mi to totalne nechyba. bolo to tak 5 km aspon, ale aj keby, stacilo par sto metrov aby boli plaste v riti, zadna stavba, kazeta, prevodnik, stred, spodna kladka...
kazdopadne nic, za co by mohol organizator.
preteky boli pripravene spickovo, vo vsetkych ohladoch - najma trat, ale aj zazemie, organizacia, vylepsenia od minuleho roku atd. atd.
etalon na slovensku, od ktoreho sa mozu ucit ine maratony, ak maju snahu byt top.
a este vie niekto obsirnejsie povedat, co sa presne stalo s tou diskvalifikovanou szalayovou skupinou na dlhej trati?
Jullo ak bola toto blatova skaza, predpokladam, ze si sa nezucastnil na Dohnanskom MTBcku. Tam bolo mozno tych 5 km bez blata. ale pridavam sa k pochvale na organizaciu top
Chlapcov s bielymi číslami som vždy ochotne púšťal a ešte aj upozornil toho predo mnou . Ale ten jeden krásavec za kalváriou mi liezol hore krkom s jeho neustálim vykrikovaním
" hééééééééj, héééééj ! " .Možno by si mal kúpiť zvonček - na ústa !!! Inak všetko ostatné super ! Dalo to veľa práce takto pekne pripraviť .
Pretek bezchybný, najlepší na Slovensku (traťou, značením, organizáciou zázemia, parkovanie ... všetko paráda) a vlastne pokiaľ sa bude organizovať a ja budem môcť prísť, určite prídem, hoc aj na požičanom bajku ako sa mi stalo posledné 2 roky
Blato? Dnes bolo nejaké blato? Nevšímol som si, niektorí sú dosť bábovky ak ho spomínajú Však MTB kua!
Ináč, koľko cyklistov dnes dokopy odštartovalo?
Co si siel 35? Bol to dost dlhy usek, kde to najprv iba riadne smykalo a potom aj lepilo. Najprv som sa cudoval preco si cistia biky, ale potom zastavil aj ten moj.
Dost mi bralo energiu aj to, ze prakticky nebol usek, kde by som si to mohol normalne pustit. Kamienky a technicke zjazdy nie su moja salka kavy.
S bielimi som problem nemal, ale vystihol som celo zelenych. A ti lietali ako blazni. Vydychol som si ked sme dosli do Sulova.
Borso ano, pisem, ze toto bol moj prvy blatovy nebol som dohnany, ani oravu min. rok, ani marikovske a ani horal '08
inak, Strenki na pozicanom by mi to vadilo menej a uznavam, ze v tomto som babovka. ja si to naopak uzivam vtedy, ked to drzi gripKami na 85ke sme mali viacero lucnych aj zvaznicovych zjazdov s potencialom na 60+ kmh. toto je naozaj tratou najrozmanitejsi maraton a som rad, ze je tomu tak
...len trocha sa mohol krotiť závodník s bielim číslom ktorý mal potrebu chrtiť okolo občerstvovačky za kalváriou spôsobom do pi... nabok.do pi....atď .Dúfam že vyhral ,mrzelo by nás čo sme sa zastavili občerstviť ak sme ho zbrzdili natoľko že nestál na bedni.
cislo nevies ?
mna "biely" slusne upozornili ze idu a potom podakovali ...
cislo nevies ?
Presne ako píšeš,slušne upozornia,poďakujú,veď aj ja som sa neraz dával nabok až môže prejsť rýchlejší.Klobúk dolu 90 km ....ja už jazdím Súľov 15-ročníkov,pretekárov pribúda zo 700 na 1500,trať je náročnejšia preto musíme byť voči sebe ohľaduplnejší.Konkrétne na tej občerstvovačke čo som písal to je výnimka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a ešte veľká vďaka Slavovi a jeho tímu za vyčistenie trailov....Kamenný diel, Ovčiarsko...
kazdopadne nic, za co by mohol organizator.
preteky boli pripravene spickovo, vo vsetkych ohladoch - najma trat, ale aj zazemie, organizacia, vylepsenia od minuleho roku atd. atd.
etalon na slovensku, od ktoreho sa mozu ucit ine maratony, ak maju snahu byt top.
a este vie niekto obsirnejsie povedat, co sa presne stalo s tou diskvalifikovanou szalayovou skupinou na dlhej trati?
" hééééééééj, héééééj ! " .Možno by si mal kúpiť zvonček - na ústa !!! Inak všetko ostatné super ! Dalo to veľa práce takto pekne pripraviť .
Blato? Dnes bolo nejaké blato? Nevšímol som si, niektorí sú dosť bábovky ak ho spomínajú
Ináč, koľko cyklistov dnes dokopy odštartovalo?
Dost mi bralo energiu aj to, ze prakticky nebol usek, kde by som si to mohol normalne pustit. Kamienky a technicke zjazdy nie su moja salka kavy.
S bielimi som problem nemal, ale vystihol som celo zelenych. A ti lietali ako blazni. Vydychol som si ked sme dosli do Sulova.
inak, Strenki na pozicanom by mi to vadilo menej
cislo nevies ?
Aky mal bike ? Pretoze predo mnou padol jeden na sedom fullku specialized ale ten tvrdil ze je ok, tak som pokracoval. Dufam ze to nebol on
Presne ako píšeš,slušne upozornia,poďakujú,veď aj ja som sa neraz dával nabok až môže prejsť rýchlejší.Klobúk dolu 90 km ....ja už jazdím Súľov 15-ročníkov,pretekárov pribúda zo 700 na 1500,trať je náročnejšia preto musíme byť voči sebe ohľaduplnejší.Konkrétne na tej občerstvovačke čo som písal to je výnimka.