no nebyť tej blatovej zvažnice nad Paštinou Závadou, tak by to bolo úplne dokonalé...1km blatka to trošku okorenil ale inak okolo 12 stupnov, všade takmer sucho, resp. vlhko...pršalo tak 10 min. okolo pol 9 ráno a potom počas pretekov asi tak 5 min.
a ešte veľká vďaka Slavovi a jeho tímu za vyčistenie trailov....Kamenný diel, Ovčiarsko...
Ja som prisiel na dlhej hodinu po tebe a zmokol som asi 5x z toho raz aj s krupami. Keby som vedel tak si švihnem 😂. Ale super bolo oproti 60km uz dobry extrem ale zasa ziadne masovky na trailoch nikde nikto nezavadzal. 😂
Straty nálezy: v poslednom zjazde mi odpadol košík s 1l bielou fľašou aj s čiernou pumpou, ak náhodou sa našiel, poprosím o info. Super pretek.
Tak ta pumpa bola asi Tvoja. Zazrel som ju v poslednom zjazde.
A Ti čo na 35km trati píšu že to boli blatové galeje naozaj nevedia čo to znamená. Bolo sucho miestami kaluž a jemne blatko. A svedči o tom aj fakt že som nebol ani na myčke bikov a to som viezol bike vo vnutri auta.
Nuž pekné, pribúda aj zahranična účasť ( aj konkurencia...), pozrel som si čas na 60km, oproti minulemu roku lepší o cca 15 min(absolutne). (mladík z UA) a minulý rok bolo sucho a teraz...
Pani, nevideli ste náhodou co sa udialo pri poslednom zjazde pred cielom? lsiel som okolo 2 pretekarov. Jeden bol 5 m pod tratou a stveral sa hore. Druhy tesne pod okrajom trate a niečo sa dohadovali. Bajky boli kade tade.
Dobre pripravená akcia už ako každoročne,len trocha sa mohol krotiť závodník s bielim číslom ktorý mal potrebu chrtiť okolo občerstvovačky za kalváriou spôsobom do pi... nabok.do pi....atď .Dúfam že vyhral ,mrzelo by nás čo sme sa zastavili občerstviť ak sme ho zbrzdili natoľko že nestál na bedni.
Vážený hovorí ti niečo ako Škoda tour a Slovak XCM tour? Pozri si systém bodovania a pochopíš prečo sa ponáhľajú jazdci ktorí nekončia zrovna na bedni ale cca do 15 - teho miesta. 😉
Vážený hovorí ti niečo ako Škoda tour a Slovak XCM tour? Pozri si systém bodovania a pochopíš prečo sa ponáhľajú jazdci ktorí nekončia zrovna na bedni ale cca do 15 - teho miesta. 😉
Myslím že sa to dá povedať aj inak alebo sa mýlim? Ja si tiež zapixujem ale nie bez dôvodu apropo ja som tiež išiel okolo bufetu a už z diaľky sa dalo zvoliť si vedľajšiu moznost. Takýchto egohonicov milujem
Pani, nevideli ste náhodou co sa udialo pri poslednom zjazde pred cielom? lsiel som okolo 2 pretekarov. Jeden bol 5 m pod tratou a stveral sa hore. Druhy tesne pod okrajom trate a niečo sa dohadovali. Bajky boli kade tade.
Vďaka, čo ma vedeli s pochopením, ak sa dalo, pustili pred seba a neriešili z akej trati som. Pádov bolo viac ako vidím. Pred Hričovskym ma nepustil pomalší pretekár a ďalší sa nasledne vysekal v zjazde a ja cez neho. Vďaka prilbe. Škoda že som nevedel ďalej pokračovať kvoli rozbitému kolesu aj kolenu, chýbalo už iba 20km do ciela...bol by to fajn pretek...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ešte raz vďaka. Šiel som stredom .)))
a ešte veľká vďaka Slavovi a jeho tímu za vyčistenie trailov....Kamenný diel, Ovčiarsko...
Ja som prisiel na dlhej hodinu po tebe a zmokol som asi 5x z toho raz aj s krupami. Keby som vedel tak si švihnem 😂. Ale super bolo oproti 60km uz dobry extrem ale zasa ziadne masovky na trailoch nikde nikto nezavadzal. 😂
Tak ta pumpa bola asi Tvoja. Zazrel som ju v poslednom zjazde.
A Ti čo na 35km trati píšu že to boli blatové galeje naozaj nevedia čo to znamená. Bolo sucho miestami kaluž a jemne blatko. A svedči o tom aj fakt že som nebol ani na myčke bikov a to som viezol bike vo vnutri auta.
Tiez som jeden z tych, co nedostali jedlo. Napoje som ani nehladal. Nastastie wapky este boli k dispozicii, aj uschovna.
Veru toto hobbík nebol ale aj tak paráda
Myslím že sa to dá povedať aj inak alebo sa mýlim? Ja si tiež zapixujem ale nie bez dôvodu apropo ja som tiež išiel okolo bufetu a už z diaľky sa dalo zvoliť si vedľajšiu moznost. Takýchto egohonicov milujem
zrazka pri predbiehani , kto bol na vine neviem
kamos siel okolo nich , videl to . ja som sa vysypal kus nad nimi , takze som to nevidel
Tak dufam, ze sa ti nic vazneho nestalo. Ten zaver bol celkom náročný lebo vsetci to chceli mat uz za sebou tak si to tam pustali.