Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
savings Muc-Off Silicon Shine ochranný a konzervačný sprej, 500 ml
12,09 €
savings
MOC 18,49 €
-20% Endura Apparel Re-Proofer impregnačný sprej na oblečenie 275ml
10,39 €
-20%
MOC 14,79 €
savings Weldtite Dirtwash Citrus Degreaser odmasťovač, 1 l
18,99 €
savings
MOC 29,99 €
savings Rex Chain Cleaner čistiaci prostriedok na reťaz
od 14,19 €
savings
MOC 22,99 €
-11% Weldtite Bike Cleaner čistič + rozprašovač, 1 l, citrón
11,49 €
-11%
MOC 13,19 €
-5% Muc-Off X3 sada náhradných dielov pre X-3 Dirty Chain Machine
9,49 €
-5%
MOC 9,99 €
savings Muc-Off Chain Doc práčka reťaz + odmasťovač Bio Chain Cleaner
26,99 €
savings
MOC 40,99 €
Tiež som pozeral že ten Aspen nemá EXO úpravu ale je označený ako TR tak Glevo uvidí neviem či mu to niekto poradil alebo sa tu na fóre dočítal že funguj. Inač neviem čo sa to deje v maxxis ale na maratóny ako EXO maxspeed sa dajú zohnať iba Ikony z toho dôvodu ja skúsim ísť do Fast Trak plášťov.
To sa kde dá kúpiť takáto nádhera? a čo to koštovalo?
Vieš čo, kúpil som ho na eBay. Na moje prekvapenie vo veľmi zachovalom a pôvodnom stave. Dokonca aj s originál Funn sedlovkou.
Mám v Tom prsty.bez Exo jazdím od začiatku sezóny .je náchylnejší na diery.ale letí 😁
Diky za pomoc
Daj presnejsiu specifikaciu aj najdolezitejsi udaj .... price +aj vaha potesi ?
DT Swiss 370 Straight Pull hubset
DT Swiss Competition spokes black
DT Swiss alu nipples squorx silver
Takato zostava vysla na 290€+15€ poštovné
Hmotnost neviem odvazit...
Musim ale pochvalit nove schvalbaky (tie s ciarou), ze su zvnutra asi dobre pogumovane, lebo napriek nizkej vahe (asi 600g? pri 650b) a slusnom objeme (2.25" rocket ron je tusim nepatrne objemnejsi ako 2.2" Ardent Race/Ikon) , po naliati mlieka drzi tlak bez straty kyticky. A to som uz davno nevidel. Naposledy u UST/TNTciek (ale tam guma tlak drzi , ak je patka ok, bez mlieka).
Ikon Exo TR som musel nahadzavat s montpakami, ta bočnica je fakt masaker. Ale keď som ich dal na rafik nafúkol som ich obyčajnou veľkou ručnou pumpou a tlak držali tak že netrebalo ani mlieko.
Beaver EXO šiel na rafik ľahúčko ale keď som ho chcel na bezduse musel som použiť veľký kompresor v autoservise aj to bol problém nahodiť. Potom som si všimol že problém je v tom že nie je TR ?
Aspen nie je Exo ale len TR. Na rafik šiel nahodiť v pohode, nafúkal som ho v pohode ručnou pumpou ale tlak nedržali bez mlieka tak ako ikony.
Zaverom- najlepšie sa správa od maxxisu guma ktorá má aj Exo aj TR , drží to na rafiku, nestráca tlak. Guma s TR označením až tak dobre nedrží tlak v porovnaní s Exo TR ale nie je s tým žiaden problém. A ak je označenie iba EXO tak to neznamená že je aj TR, je problém nahodiť ho na bezduse a viac to robiť nebudem- raz som už tlačil z lesa kedy mi na beaveroch v zjazde vyskočili päťky ? Glevovi som tiež odporučil aspen dozadu a ikon dopredu. Sám to tak jazdím a som spokojny