nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Čanecký jazdil veľmi slušne minulé sezóny, ale túto sa nevie dostať do formy, to priznal aj on sám. Pred MS spomínal, že po nich chce ísť aj na vyšetrenia, či nemá nejaký zdravotný problém čo by mu v tom bránil. Tybor mal tiež rozhodne už lepšie sezóny, pred MS mal pád, takže výkon na nich mohol byť ním ovplyvnený, ale ani predtým to nebolo moc ono. U nich dvoch to maximom nebude, keď obaja už ukázali že majú rozhodne na viac ako jazdia túto sezónu.
Najmä u mladých sa ale viackrát aj Kováč s Fraňom verejne sťažovali, že sa jednoducho dosť nesnažia. Či už v tréningu, alebo aj na pretekoch.
Uz teraz sa tesim ako nasledne poskocia vo vykonnosti a vysledkoch dalej.
P.S. - nie som tu na fore dlho a preto sa chcem pri tejto prilezitosti spytat starych forum-matadorov - co je pravdy na kuloárnych info, ze aj Saganovci a Velitsovci sa dostali tam kde su/boli vdaka radam z toho fora? (neoficialne aj Carmichael a Friel dost prevzali).
Dakujem za vsetky cenne rady.
A k čomu by pomohlo striedať Jurovi? Mal s prehľadom druhé miesto a isiel si svoj šampionát...
Skladba celej pripravy , zavodneho programu , vyber druzstva na preteky to nie je jednoduche a musi to mat ozaj ten spravny manager ,trener pod palcom .
Dnes je Dukla obrazom CK BB .
Kedysi dávno som sem písal, že mám obavu, aby pri zlúčení kontinentálneho tímu Dukla Trenčín a cykloturistického oddielu CK BB nevyhrali cykloturisti... Moje obavy sa potvrdzujú.
Dakujem za vsetky cenne rady.
Nemáš pravdu. Všimni si, kedy si ivan založil konto
1. Vďaka tunajším odborníkom by mal takú výkonnosť, že by vôbec nepotreboval dopovať.
2. A keby aj, Tuleníkove vedecké analýzy by jasne preukázali, že za doping neslobodno nikoho trestať.