Mobilne na baterku ma 5 bar, avsak male nadrze, takze realne s tym striekas 4 minuty.
Veľkosť nádrže logicky ovplyvňuje veľkosť zariadenia, takže výrobca volí kompromis a nevyhovie všetkým.
Ale ak ti 5l nestačí, nie je problém pribaliť do auta skladaciu plastovú bandasku. Napriklad https://www.4camping.sk/p/kanister-vango-8l/
Tiez sa mi paci ta mini vapka, mala nadrzka ale moze znamenat aj kratkodobe pouzitie aby sa to nezodralo. Potom by to chcelo okrem tej bandasky aj termosku s kavou, nieco k tomu na posedenie a medzi kazdym doplnenim vody dat taku 20 min. pauzicku.
lubor1 LIDL má výhodu v bezproblémovom riešení reklamácií. Takže môžeš urobiť test, že koľko to čerpadielko vydrží. Potom si ho vymeníš za nové a budeš používať podľa výsledkov testu.
Možno zistíš, že čas na kávu nezostane.
Ja by som to aj skusil ale som v tom termine mimo slovenska, mozno poverim kupou syna ak v nasom lidli vobec tento tovar bude. Pre razovy utahovak som presiel 3 predajne, v 2 nic a v tej tretej cca 10ks.
Dubnica hlasi 4 montazne stojany po 25€.V letaku myslim neboli,zrejme zo zasob.
Tu pumpu som pozeral,je kovova,ziadny vakel pri fukani ako umele co mam.Skusane naprazdno.Vazi 169g.Ako vsak nafuka koleso som nemal moznost vyskusat.
Tlakovy cistic som uz stihol aj vyskusat. Bez problemov som s nim zmyl vtacie hovna z auta. A oplachol cestak od prachu. Myslim, ze za tie peniaze uplna parada.
Tiez som kupil a vyskusal. Ak nebudete mat bajk ako po prvom dni bikefestu, tak uplne v pohode Na umytie bajku uplne postacuje a ma to akumulator, takze kdekolvek. Jedine, co som nepochopil je, ze som si to komplet plne nechal pred jazdenim v kufri auta, ze sa tam po jazde zastavim a ono to komplet vytieklo, samozrejme do kufra auta. Tak neviem
Zrejme si nemal nádržku dotiahnutú na doraz. Mne nádržka vodu drží dobre.
Osobne som s tým čudom z Lidla spokojný. Tlak je postačujúci na umývanie biku (samozrejme do wapky to má sakramentsky ďaleko) a nie je až taký silný, že by sa nedalo umývať aj telo. Bike vozím v aute a preto čistič iste dobre využijem. Doposiaľ som používal ručný tlakový postrekovač. Stojí síce menej než 10 € ale vydrží tak jeden rok. Výstupný prúd vody je u ručného biedny i pri maximálnom ručnom natlakovaní.
Lídlacky tlakový čistič odporúčam aj tým, ktorí bike parkujú v paneláku.
A ešte dopĺňam, že hneď po zakúpení som ho vyskúšal ešte na parkovisku pred Lídlom. Kompresor začal po chvíľke ísť nepravidelne. Tak som čistič hneď aj vymenil za druhý.
ceruzka A kto by tým striekal 54 minút nonstop ??? Há?
V papieroch som sa dočítal, že na plne nabitú batériu cca. 54 minút.
Okrem batérie to môže ísť aj samostatne pripojením na zásuvku v aute.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Veľkosť nádrže logicky ovplyvňuje veľkosť zariadenia, takže výrobca volí kompromis a nevyhovie všetkým.
Ale ak ti 5l nestačí, nie je problém pribaliť do auta skladaciu plastovú bandasku. Napriklad https://www.4camping.sk/p/kanister-vango-8l/
Možno zistíš, že čas na kávu nezostane.
"prevádzka na 12 V zásuvku v aute/akumulátor"
"12 V Li-ion batéria (2,0 Ah)"
Tu pumpu som pozeral,je kovova,ziadny vakel pri fukani ako umele co mam.Skusane naprazdno.Vazi 169g.Ako vsak nafuka koleso som nemal moznost vyskusat.
Osobne som s tým čudom z Lidla spokojný. Tlak je postačujúci na umývanie biku (samozrejme do wapky to má sakramentsky ďaleko) a nie je až taký silný, že by sa nedalo umývať aj telo. Bike vozím v aute a preto čistič iste dobre využijem. Doposiaľ som používal ručný tlakový postrekovač. Stojí síce menej než 10 € ale vydrží tak jeden rok. Výstupný prúd vody je u ručného biedny i pri maximálnom ručnom natlakovaní.
Lídlacky tlakový čistič odporúčam aj tým, ktorí bike parkujú v paneláku.
A ešte dopĺňam, že hneď po zakúpení som ho vyskúšal ešte na parkovisku pred Lídlom. Kompresor začal po chvíľke ísť nepravidelne. Tak som čistič hneď aj vymenil za druhý.
V papieroch som sa dočítal, že na plne nabitú batériu cca. 54 minút.
Okrem batérie to môže ísť aj samostatne pripojením na zásuvku v aute.