Este by ma zaujimalo ze ako myslia 'max. dopravne mnozstvo: 2l/min.
EDIT: aha, mozno ze za minutu striekania 2 litre vody. To je potom na cca ani nie 3minutove pouzitie len ked to ma 5litrov max (co by malo stacit na rychle zakladne oplachnutie bajku do auta). Cize pri pouziti na balkone v byte len doplnat vodu stale ak to budem potrebovat pouzivat napriklad 10minut.
Tiez rozmyslam ze si to kupim za tu cenu sa mi to zda v pohode.
Tak to uviedli údaj, ktorý označím ako haluzina.
Tie 2 minúty to zrejme bude vypúšťať vodu po odšraubovaní trysky. Vtedy to "čúra" v dosť veľkom množstve ale nie pod väčším tlakom. Zatiaľ som sa s tým moc nebabral (bike mám čistý) ale pri skúške funkčnosti som striekal zo pár minút a minul som len zo dva litre z piatich.
Netrúfam si odhadnúť ako dlho to strieka pod tlakom (s tryskou). Predpokladám, že bike v pohode opláchnem a ktomu ešte aj seba.
Inak nie je problém vziať do autiaka aj kanister s vodou.
ceruzka A kto by tým striekal 54 minút nonstop ??? Há?
V papieroch som sa dočítal, že na plne nabitú batériu cca. 54 minút.
Okrem batérie to môže ísť aj samostatne pripojením na zásuvku v aute.
Deti na Veľkú noc ?
Šak až teraz od teba viem, koľko udávajú výdrž. Na webe to nie je. A akú udávajú váhu toho celého bazmeku?
Ja vozim bajk v aute len minimalne ale ako hovoris bandasku s vodou nie je problem zobrat..ale hodi sa mi to do bytu kde mam loggiu s odtokom vody do kanala cize mozem si tam bajk aj hocico umyt a voda nebude stekat susedom na balkon, po parapetoch alebo na ludi na ulici. Dnes to kupim ked to budu mat a otestujem, potom napisem ci je to ok.
Prave som to kupil a vyskusal. Na oplachnutie bajku, topanok, zahradneho nabytku, naradia, to v pohode staci.
Napriklad ja mam aj vela muskatov a rastlin a kvetov tak je to dobre aj na polievanie.
Hlucne to az tak velmi nie je - da sa to vydrzat a ked prestanete striekat tak to automaticky stichne aj ked je to stale zapnute.
Cakal som len o trocha vacsi tlak (tak cca o +- 20% este silnejsie keby to bolo tak je to uplne super) je to slabsie na hrubu spinu alebo silnejsie znecistenie.
Ale tak ked chcem nieco kvalitne vycistit tak to len neostriekam vodou ale pouzijem aj kvalitne cistiace prostriedky a mikrovlaknovu utierku a naradie na cistenie atd alebo ked mam bajk velmi spinavy tak si ho oplachnem silnejsou hadicou este predtym ako pridem domov a doma si ho uz v pohode vycistim tymto atd.
Je to setrne a bezpecne k akemukolvek povrchu lebo ten tlak je slabsi. Inak v pohode za tu cenu je to ok a je to male a lahke takze sa to da dat hocikam a nezaberie to miesto.
No neviem, normalne, som naplnil tu nadrz a nasadil to tym krutiacim pohybom na zelenu cast s akumulatorom. Prisiel som o styri hodky a vytecene uplne. Tak mozno chybny kus, neviem.
Skontroluj si ako máš založené také "izé" pod ventilom nádrže. (je to z bielej umelej hmoty a tá sa to prstami vybrať) Za normálnych okolností by to vytiecť nemalo.
kupovali ste niekto tú sadu za 7.99? mne dnes predavačka nablokovala 15.98 a tvrdila,že cena 7.99 je za jeden produkt ...zajtra tam pôjdem naspäť a vrátim im to ....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
EDIT: aha, mozno ze za minutu striekania 2 litre vody. To je potom na cca ani nie 3minutove pouzitie len ked to ma 5litrov max (co by malo stacit na rychle zakladne oplachnutie bajku do auta). Cize pri pouziti na balkone v byte len doplnat vodu stale ak to budem potrebovat pouzivat napriklad 10minut.
Tiez rozmyslam ze si to kupim za tu cenu sa mi to zda v pohode.
Tie 2 minúty to zrejme bude vypúšťať vodu po odšraubovaní trysky. Vtedy to "čúra" v dosť veľkom množstve ale nie pod väčším tlakom. Zatiaľ som sa s tým moc nebabral (bike mám čistý) ale pri skúške funkčnosti som striekal zo pár minút a minul som len zo dva litre z piatich.
Netrúfam si odhadnúť ako dlho to strieka pod tlakom (s tryskou). Predpokladám, že bike v pohode opláchnem a ktomu ešte aj seba.
Inak nie je problém vziať do autiaka aj kanister s vodou.
V papieroch som sa dočítal, že na plne nabitú batériu cca. 54 minút.
Okrem batérie to môže ísť aj samostatne pripojením na zásuvku v aute.
Deti na Veľkú noc ?
Šak až teraz od teba viem, koľko udávajú výdrž. Na webe to nie je. A akú udávajú váhu toho celého bazmeku?
Má to cca 7,2 kg. Tu máš príručku, kde píšu všeličo: http://www.lidl-service.com/static/2113384409/297522_SK.pdf
Ja mam taku podobnu len jej musim umyvat bajk ja. ☺
Napriklad ja mam aj vela muskatov a rastlin a kvetov tak je to dobre aj na polievanie.
Hlucne to az tak velmi nie je - da sa to vydrzat a ked prestanete striekat tak to automaticky stichne aj ked je to stale zapnute.
Cakal som len o trocha vacsi tlak (tak cca o +- 20% este silnejsie keby to bolo tak je to uplne super) je to slabsie na hrubu spinu alebo silnejsie znecistenie.
Ale tak ked chcem nieco kvalitne vycistit tak to len neostriekam vodou ale pouzijem aj kvalitne cistiace prostriedky a mikrovlaknovu utierku a naradie na cistenie atd alebo ked mam bajk velmi spinavy tak si ho oplachnem silnejsou hadicou este predtym ako pridem domov a doma si ho uz v pohode vycistim tymto atd.
Je to setrne a bezpecne k akemukolvek povrchu lebo ten tlak je slabsi. Inak v pohode za tu cenu je to ok a je to male a lahke takze sa to da dat hocikam a nezaberie to miesto.
A) podsedlova tasticka v ktorej je multikluc a lepenie + nejake reflexne prvky = sada
B) pumpa kazde stoji 7,99 nie spolu
https://www.lidl.sk/sk/ponuka.htm?articleId=12315
A - stojí 7,99 EUR
B - stojí 7,99 EUR
veď tá cena je nezmyselná pumpu v normálnom shope kúpim do 5€ a tú sadu takisto