Kto by to povedal, že si dnes na Maďarskej placke nastúpam cez 900 VM, presnejšie brdok Csóványos v pohorí Börzsöny ( musel som to skopčiť z Wiki), po našom Novohradské hory a aj ako vášnivý lyžiar objavím zrejme najvyššie položený lyžiarsky vlek v dolnej zemi, žiaľ bývalý.
na jar som nestihol, tak som bol dnes - BN-P.Javorina-Kalnica-Beckov-Selec-motanie okolo Inovca-Kulhan-BN
aj som zmokol - z asi jedineho oblaku v sirokom okoli - ale celkom prijemne v tych teplotach - slnko pieklo, na ceste potoky vody, predomnou lialo, na mna len prsalo
Tak sa podarilo vyskladat partiu na prejazd hrebena Hole - Strecno. Ludi vsade maximum ale nejak sme sa uz pomestili na tie hory Traily presusene miestami az moc. V meste 32 stupnov. Ten 10km dojazd po asfalte ma dostal najviac. Fotil este jeden tak sa tesim na jeho zabery. Potom pridam.
Voľný deň bolo treba využiť: Jablonica-Mohyla-Veľký Plešivec-Čachtický hrad-Pamätník SNP na Rohu-Veľká Javorina-Kuželov-Travičná-Skalica, čo robilo 130 dĺžkových a niečo cez 3050 výškových. Celkom ma to vyštavilo, počasie tomu tiež nepridalo, až po Javorinu kvalitný výpek, potom som sa pretekal s bleskami a dažďom, no a samozrejme, preteky som prehral, až 2x.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Viac foto: https://plus.google.com/109204946425789586058/posts/UYr4hbeSdBj
https://casso.rajce.idnes.cz/Cyklo_5.7.2018/
.
aj som zmokol - z asi jedineho oblaku v sirokom okoli - ale celkom prijemne v tych teplotach - slnko pieklo, na ceste potoky vody, predomnou lialo, na mna len prsalo
Dziabar na Szyndzielni