Kategórie
Bike-techsom zvedavy kto bude prvy...
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, čierna
82,99 €
MOC 91,99 €
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, strieborná
82,99 €
MOC 91,99 €
Park Tool Veľká modrá kniha o servise bicyklov, kniha, český preklad
27,99 €
MOC 30,99 €
Ten asfalt zo zazrivej je dolu kopcom to si za 15 min v lucivnej..a potom 8km na medziholie.
bike ako pritaz mi az tak nevadi. a ked som si to kukol na mape, tak by som uz prijal zelenu smer stefanova a potom kombinacia modrej a zltej na poludnovy grun. ale to by bolo asi viac roboty ako sa prekotulat cez stoh.
A ked tak uvazujem nad tym stohom, tak mi to nepride az take nerealizovatelne. len sa bojim toho blata trochu. asi si priblaim macky alebo lopar do vaku
Luki.11 má autoškolu tak som bol sám
Trip Dist : 49,66 km
Ride Time : 2:46:36
Avg Speed : 17,88 km/h
Max Speed : 61,66 km/h
Altitude Up : 991 m
Temperature : od 13°C ráno až po krásnych 21°C teraz
A ked tak uvazujem nad tym stohom, tak mi to nepride az take nerealizovatelne. len sa bojim toho blata trochu. asi si priblaim macky alebo lopar do vaku
Tak každý máme iné preferencie niekto sa rád vozí čo najviac z kopca a niekto radšej tlači. Smer Chleb Stoh som išiel párkrát a týmto smerom je tam keď nepočítam výnos na Stoh malinko tlačenia. Už len keď žideš Stoh tak na poludnovy to bude pekná prechádzka a takto to ide ďalej až po Chleb.
super. to rad pocujem ze to uz nieje dalej take hrozne
inac ta trasa mi zacina pripominat exotovu SNP
inac ta trasa mi zacina pripominat exotovu SNP
Kamoške sa pár týždňov dozadu nechcelo ísť cez Stoh ako zvyšku partie tak sa rozhodla ísť traverzom. Ako tadiaľ trepala bike, tak drbla na blate do jedného žľabu a narazila si stavec. Tak vyfasovala golier a teraz ešte stále rehabilituje. Ten traverz nie je o moc lepší ako červená. Blato, korene a stále hore dolu
V rámci logistických povinností som si trasu prispôsobil potrebám vyzdvihnutia opraveného
Hlboké - Malé Uherce - PE - Strieborná hora - Žrebíky ...
Trip Dist: 28,55 km
Ride Time: 1:40:55
Avg Speed: 16,97 km/h
Max Speed: 40,75 km/h
Altitude Up: 495 m