V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Bude to ovela prehladnejsie. Inzertnych serverov na hocico je na nete dost.
Ja som uplne za. A este jeden navrh aby inzeraty ktore nemaju suvis s cyklistikou boli vymazane.
len ťa doplním... už je vela vela vecí v internom bazare popredávaných no nikto to nemaže(vid roman-ove). mám pocit že som jediný ktorému to marecej maže. Aj to asi len preto, že mu to vždy pripomeniem.
len ťa doplním... už je vela vela vecí v internom bazare popredávaných no nikto to nemaže(vid roman-ove). mám pocit že som jediný ktorému to marecej maže. Aj to asi len preto, že mu to vždy pripomeniem.
Ano mas pravdu ja tam pravidelne chodim, ale ak sa tam budu objavovat inzeraty mimo MT tak tam bude neskutocny bordel a cela myslienka vzniku interneho bazara bude mimo. Preto som len reagoval na ten inzerat, mohol ho dat kludne medzi inzeraty na hlavnej stranke do kolonky ine tam je na to priestor.
no predsa na stretku bikerov v BA a v ZA
ked ja poznam na klavesnici len Eskus, alebo v tom okne kankel a na kompe mam este tlacitko onofer
prave som si znova cital pravidla fora a napadlo ma,ze by odstavec:
"Témy, ktoré sa budú stále vracať do popredia, len preto, že ich niekto chce zviditeľniť budú uzamknuté. Ak nemáte nič nové/informatívne čo by ste dodali k danej téme, neprispievajte do témy nezmyslami, len aby bola téma označená ako aktuálna."
neplatil pre interny bazar,nakolko ak ma niekto nepredanu vec a po nom prispeje XY ludi z ktorych napr. 80% svoje veci predaju jeho tema-inzerat putuje do stratena...Aspon teda na obdobnom NL a BE fore to funguje tak,ze ak si uz na 2-3 strane,pripises si cosi do svojej temy(vacsinou pripisu prave "hop") a tema vyskoci znova na 1.post.
Co si o tom myslite?
este jedna vec, vsimol som si aj to, ze niekto aj preda ponuknute veci, no neoznaci ich jasne a viditelne ako PREDANÉ
...v neposlednom rade by sa mala dodrziavat aj zasada zbytocneho nezasahovania do inzeratov prispevkami a la pokec (to si rieste cez SS, e-mail, ICQ, etc.)
este jedna vec, vsimol som si aj to, ze niekto aj preda ponuknute veci, no neoznaci ich jasne a viditelne ako PREDANÉ
...v neposlednom rade by sa mala dodrziavat aj zasada zbytocneho nezasahovania do inzeratov prispevkami a la pokec (to si rieste cez SS, e-mail, ICQ, etc.)
a la pokec v internom bazári pravidelne mažem
spoplatnit forum a vsetky neduhy su vyriesene!
pekne sme to vcera vymysleli
spoplatnit forum a vsetky neduhy su vyriesene!
pekne sme to vcera vymysleli
Tak to sa nedoplatim...
Aspon Vas udrzujem v kondicke a robite dobry skutok,ani o tom nevies...
Tie forky by tiez bolo vhodne mat moznost pridat viac do jedneho prispevku.