nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
to všetko samozrejme stále platí, na MTB patria 26-kové kolesá a V-čka!
svedčí to o tom že používajú to na čo sú zvyknutý a o ničom inom.
Peťo používa kotúče
A o com to svedci? Ze su "konzervy", alebo nebodaj o tom ze tie rafkove brzdy lepsie brzdia?
A pevná vidla...
V stredu cyklistov na Tour de France 2018 čaká druhá pyrenejská, zároveň mimoriadne atraktívna a netradične krátka etapa s dĺžkou iba 65 kilometrov.
Začne sa v Bagnéres de Luchon a končiť sa bude po 16 kilometrov dlhom stúpaní špeciálnej kategórie na Col du Portet vo výške 2215 metrov nad morom. Je to zároveň najvyšší bod tohtoročnej Tour de France.
Divácky atraktívny je aj štart 17. etapy - bude v štýle pretekov formuly 1. Jazdci budú na začiatku etapy zoradení podľa pozícií v celkovom poradí. Hneď po štarte sa môže naplno súťažiť.
Inak ak chce ist Froome do zlteho, tak dnes ma jedinecnu prilezitost na Col du Portet. Nechavat si to az na casovku je prilis velky risk, lebo medzi nim a Dumoulinom je len 11 sekund
edit: limit v 17. etape je 25%