Dnes 40tka ok, až na to hnusné dusno...organizátori ale mohli skôr dať vedieť že 40tka od bieleho až po Svätý vrch ide po novom singli...akože dozvedieť sa to až počas pretekov ...nič moc....Aj keď treba uznať že ten singláč je 100x krajší ako tá široká lesná cesta na pôvodnej trase....
keď už to rozdelili, tak to mali rozdeliť poriadne. Zablúdilo tam aj pár 25ťkárov (asi išli tiež len podľa farby a nevšimli si text na tabuli). Aj poskočenia na 42km o vyše 30 miest voči medzičasu (32.km) sú veľmi pekné.
osobne si myslím, že toto je ťažký fail , lebo na tom singli nemali žiadnu prejazdovú bránu...takže nikto nemá istotu ktorou trasou šli najrýchlejší 40-tkári...
po žltej je trasa pre 20-tkárov a vyznačená je singel pre 40-tkárov
Aj poskočenia na 42km o vyše 30 miest voči medzičasu (32.km) sú veľmi pekné.
Silne nohy do zaveru no 😉
Hlavne teda ten ucel, pre ktory to bolo takto zrealizovane, cize aby pomalsi jazdci z kratkej nekolidovali so 42-karmi v tych najnevhodnejsich/najnebezpecnejsich usekoch to vobec nesplnilo. Na BK som obiehal jeden par, ktory som za sv. Vrchom obiehal na zvaznici znova... A v tom zlabe sme za inymi z kratkej isli krokom. Co samozrejme nie je ich chyba, ale chyba organizatora.
Chlapi z kratkych trati mozu lutovat. Na obcerstvovacke v Lozorne bola jedna kocka s perfektne vypracovanym bruchov. Clovek by tam ostal aj dlhsie. A na Kosariskach sme zas mali prirodnu sprchu. Nastastie zavereny valov bol vynimocne suchy.
dnes podvecer som pojazdil aj po tratiach maratonu... aj toto ostalo v lese po nas,.akoze bikeroch... a k tomu plno vyhodenych obalov od energ. gelov.. hanba, robime z lesa smetisko.
pobavilo ma, ako slecny pri vydaji stravy zakazovali zobrat si ku kuratu s chlebikom trochu syra, ktory bol povodne pripraveny asi k vegetarianskemu rizotu, ktore sa ale uz predtym minulo
spolu s nezvladnutou komunikaciou ohladom novinky - singla svaty vrch a zvysenim ceny startovneho musim dat palec dole
ja osobne som inak nemal na ziadnej odbocke problem (42 km), myslim, ze na kazdom takomto useku boli sipky + regulovcik (teda v case mojho prejazdu danymi usekmi)
dotycni pretekari, ktori isli po povodnej trase, by sa ale tiez mohli priznat, ze vynechali svaty vrch (urcite su niektori registrovani aj tu na fore)
Dnes 40tka ok, až na to hnusné dusno...organizátori ale mohli skôr dať vedieť že 40tka od bieleho až po Svätý vrch ide po novom singli...akože dozvedieť sa to až počas pretekov ...nič moc....Aj keď treba uznať že ten singláč je 100x krajší ako tá široká lesná cesta na pôvodnej trase....
pred startom to bolo spominane ze sa ide po singli a budeme sa rozdelovat ale asi to bolo slabo pocut vzadu respektivne tam este ludia nestali, ale suhlasim singlac sa mi tiez pacil
Mne osobne tam liezol na nervy ten chlap s mikrofonom. Nemyslim Romana Barényiho
Ale toho druhého, čo je aj na iných akciách, asi len Škody a dosť trepe...
No aj ja sa pridám ku kritike organizátorov .. tých nedostatkov je veru viac, už to začínajú niekde riadne flákať, napriek mastnému štartovnému a silnému sponzorovi. No ja som na nich neskutočne naštvaný, že na červenej 76km na dôležitej poslednej odbočke do Borinky nebol žiadny regulovčík, ani tabuľka MTBŠkoda!!!!. Značením boli asi len červené šipky na stromoch, ale tento spôsob dovtedy nikdy nebol a po lesoch je rôznych šipiek do blba, tak som to prepálil inou zvážnicou až ku Stupave a potom zase nazad :-( no a tam som aj dostal prvý defekt a neskôr nad panelovkou druhý :-( a na ten som už nemal náhradnú výbavu, tak som posledných asi 5km bežal vedľa bycikla, výsledok úplne v keli... A veru vtedy nemáš náladu počúvať trápného moderátora, ktorý sa snaží robiť silenú vtipnosť za každú cenu, no zdá sa mi, že preteky už začínajú byť viac o marketingu ŠKODA a nie o kvalitnom zabezpečení pretekov. Ale to je podľa manažérov pretekov, inde myslia hlavne na pretekárov, nielen na to, že splniť podmienky sponzora.
Tiež sa mi zdá, že posledné roky ide štartovné dosť hore a niektoré väčšie preteky sa vôbec nelíšia od tých menších, kde je to často robené hlavne so srdcom. Tu mi príde ako chrapúnstvo, že prehlasovanie na inú trať/pretekára dali +5 €. Osobne som tiež asi na dvoch miestach mal problém, kde mám ísť. Raz mi zakričali turisti a druhýkrát sa vracal týpek čo tiež zišiel a v tej rýchlosti si nevšimol faborku a tabuľka bola padnutá sa mi vidí. Občerstvovačky ako na hociakom menšom maratóne a v taške mohol byť aspoň ešte gél.
Človek by povedal, že keď je tam veľký sponzor, tak to pôjde hore, ale opak je niekde asi pravdou.
Spomínanú odbočku sme minuli viacerí. Od Stupavy som sa ešte raz vrátil, ale nevidel som žiadne značenie ( fáborky, šípky ako boli na trati ) len dve nastriekané šípky na strome. Na tachometri som mal cca 100 km, čas fajn a nevedel ako ďalej. Tak som to zabalil - DNF.
Aj ja sa prikloním k názoru, že štartovné je fakt drahé. A čo sa týka tej igelitky s vecami ... radšej nech organizátor nedáva nič.
A na záver...mám v poslednej dobe pocit ako by sa vytrácala myšlienka, pre koho sa takéto podujatia organizujú.
Spravil som tu istu "chybu". Pred zjazdom do Borinky nebolo znacenie ani regulovcik (mozno si len odskocil ). Trochu nahneva tesne pred cielom stratit odhadom 15 az 20 min na 105 km trati. Dost ma to rozladilo a z casu pod 5 a pol hodiny co bol moj ciel nebolo nic . Niektory to vzdali. Ja som sa vratil naspat do Borinky a napojil sa na trat pred vyjazdom na panelku aby som si vychutnal aspom posledny zjazd a brod, ale nejako to uz nechutilo.
To sme boli viacerí, tiež som sa vrátil do Borinky kvôli dokončeniu trasy a tomu žľabu, tiež som si limit presvihol, ale lepšie 81km na 76, než jedna bludička od susedov (ČR) dala 90. V cieli už nedávali nápoje, na umyvacke som zostal bez vody s napeneným bikom a umyť od blata po 3 sprchách na trati som sa išiel do toho brodu, cez ktorý sme prechádzali do cieľa. Ale aj tak to hodnotím skôr pozitívne, keď sa neviem orientovať, moja chyba, keď som pomalý, tiež. Umyl a najedol som sa doma, takže príjemná bikovačka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
po žltej je trasa pre 20-tkárov a vyznačená je singel pre 40-tkárov
Silne nohy do zaveru no 😉
Hlavne teda ten ucel, pre ktory to bolo takto zrealizovane, cize aby pomalsi jazdci z kratkej nekolidovali so 42-karmi v tych najnevhodnejsich/najnebezpecnejsich usekoch to vobec nesplnilo. Na BK som obiehal jeden par, ktory som za sv. Vrchom obiehal na zvaznici znova... A v tom zlabe sme za inymi z kratkej isli krokom. Co samozrejme nie je ich chyba, ale chyba organizatora.
spolu s nezvladnutou komunikaciou ohladom novinky - singla svaty vrch a zvysenim ceny startovneho musim dat palec dole
ja osobne som inak nemal na ziadnej odbocke problem (42 km), myslim, ze na kazdom takomto useku boli sipky + regulovcik (teda v case mojho prejazdu danymi usekmi)
dotycni pretekari, ktori isli po povodnej trase, by sa ale tiez mohli priznat, ze vynechali svaty vrch (urcite su niektori registrovani aj tu na fore)
pred startom to bolo spominane ze sa ide po singli a budeme sa rozdelovat ale asi to bolo slabo pocut vzadu respektivne tam este ludia nestali, ale suhlasim singlac sa mi tiez pacil
Ale toho druhého, čo je aj na iných akciách, asi len Škody a dosť trepe...
Človek by povedal, že keď je tam veľký sponzor, tak to pôjde hore, ale opak je niekde asi pravdou.
Aj ja sa prikloním k názoru, že štartovné je fakt drahé. A čo sa týka tej igelitky s vecami ... radšej nech organizátor nedáva nič.
A na záver...mám v poslednej dobe pocit ako by sa vytrácala myšlienka, pre koho sa takéto podujatia organizujú.