28.7.2018
Miesto:
Stupava
posledný komentár: 14. 7. 2022 o 6:44
posledný komentár: 3. 10. 2019 o 7:02
posledný komentár: 6. 7. 2018 o 8:21
posledný komentár: 23. 5. 2017 o 9:31
posledný komentár: 13. 9. 2014 o 19:43
posledný komentár: 14. 7. 2022 o 6:44
posledný komentár: 3. 10. 2019 o 7:02
posledný komentár: 6. 7. 2018 o 8:21
posledný komentár: 23. 5. 2017 o 9:31
posledný komentár: 13. 9. 2014 o 19:43
(som starší ako ty, od 2008 som absolvoval viac ako stovku mtb maratónov a štyri som organizoval a asi tomu vôbec nerozumiem)
(som starší ako ty, od 2008 som absolvoval viac ako stovku mtb maratónov a štyri som organizoval a asi tomu vôbec nerozumiem)
To je v poriadku a klobúk dolu ja som ti opísal z môjho pohľadu a bolo to vtedy ako komentár k pretekom. Ako som povedal čo človek to názor. Je to brané ako podnet na zlepšenie. Ja si chodím zajazdiť z pasie a prídem aj na budúce či už bude nebude teplá voda jedlo a pod. Ide o to jazdenie všetko ostatné je pridaná hodnota buď dobrá alebo zlá
Ked Ti ide len o to jazdenie, tak nemusis ani platit organizatorovi, ked aj tak nedostanes sluzby co si si zaplatil. Chod na vyjazd v inom termine. Aspon sa Ti nebudu pliest pod kolesa desiatky dalsich ludi, nikto premotivovany jazdiaci na 205. mieste Ta nezostreli v zjazde ked to neodhadne, podstatne viac si vychutnas prirodu a za 30 € sa prezeries na dva dni dopredu.
popravde ja som si ani farby nevsimal a pozeral som po cislach takze som si to ani neuvedomil ze to je zle namalovane (az v cieli mi to povedalo par ludi), ale kebyze pozeram farbu asi by som tiez zle odbocil a valil rovno
Myslím si že ani nezostreli skôr naopak alebo som nedával pozor a sú to preteky len pre profesionálov? Akože umiestnenie nad 200 znamená nabudúce nechoď aj tak zavadziaš? tiež zaujímavý názor.
Ale zase niekto možno nedostane tak ľahko doma priepustku ak povie, že si ide len tak zajazdiť do okolia BA
ale vážne čakám, že sa nejako vyjadri aj niekto za organizátorov konečne !!!!!
ale buduci rok nejdem. proste odtial potial
po dlhej dobe stretnem kamaratov a neporozpravam sa, lebo huci hudba :O
Tak su to v prvom rade PRETEKY (cize sa ide pretekat), a to ze sa stretava 25km trat so 42km tratou najma v poslednom zjazde je chybou organizatora. Ja som nebol premotivovany a tiez mi v poslednom zjazde zavadzali pretekari povacsine z 25km trate ktori isli s prepacenim ako "posr...", nic v zlom...
kolko si z nich trafil a upratal?
ale však na preteky nejdem kvôli vode..
Ani jedneho, som ohladuplny aj ked ide o preteky, nemalo to vyznam prebiehat a v podstate sa ani nedalo pri tom uzkom zjazde ktory mal dokonca v strede suvysly vymol od dazďa. Predbiehal som az od prejazdu potokom a v cielovej "rovinke". Celkovo 41 / v kategorii 8
Každý ide v rámci svojich možností a aj tí na konci PRETEKAJÚ.
To aj o Saganovi na TDF v posledných etapách sa vyjadríš, že "išiel s prepáčením ako ..." ???
Chyba organizátora?? Ako by si to riešil? Keď je rovnaký cieľ, tak sa bude skoro vždy niekto s niekým na trati stretávať. Ibaže by bolo päť úplne rozdielnych tratí.
no tak jazdim aj ja. mohol som zopar ludi obiehat nasilu. ale pre mna je ciel prist nezraneny a nie este zranit niekoho ineho
a vacsinou sa ludom uhybam, ak nie som niekde v zjazde kde sa neda uhnut.
To aj o Saganovi na TDF v posledných etapách sa vyjadríš, že "išiel s prepáčením ako ..." ???
Chyba organizátora?? Ako by si to riešil? Keď je rovnaký cieľ, tak sa bude skoro vždy niekto s niekým na trati stretávať. Ibaže by bolo päť úplne rozdielnych tratí.
ja sa nejdem hadat, ale 25km jezdia povacsine Hobbici (nic proti nim nemam, aj som nejako zacinal) tak by ich aspon v tom zjazde mohli oddelit, urcite sa to da, mam to tam pojazdene krizom-krazom, moznosti su....
Ja som ich v sobotu respektovat aj ked mi to vadilo....
Ja som ich v sobotu respektovat aj ked mi to vadilo....
A ja som si myslel, že všetci sme Hobbíci