Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
...so škaredším interiérom. Celkom škoda, že tam v Seate nemohli niečo krajšie vymyslieť, aby príliš nekonkurovali Golfu. Lebo z vonku je Leon krajšie auto z každého uhla.
no čo ti ja viem mne sa golf nepáči ani z vonku ani z nútra.... celkovo tento dizajn koncernu mi nijako nesedí.. škoda, vw, seat, audi sú také nemecky strohé... ale keď už tak zrovna leon sa mi pozdáva najviac....
jaj tento, ja som myslel ze tie trojkove 5F nie su uz policajne tusim.. ja som dal za neho koruny za ktore som mohol mat uz kludne skoro priblizne rovnaky rocnik radu 3 alebo A4 , co nie su skrade auta, ale mne sa proste tento trojkovy brutalne paci s tymi LED svetlami, podla mna je fest nadcasovy a to je uz 6, pomaly 7rocny model
predchadzajuci model mi vydrzal 150000km uplne v pohode a nic nenaznacuje tomu ze by bol pri konci svojej zivotnosti.. to s takym pristupom potom rozflakaju hocijaky motor, nie len tieto kosacky tsi-cka, videl som motory ktore najazdili nad 200000km a jazdia dalej , vsetko je to o tom ako sa spravas ku autu a hlavne k jeho udrzbe a servisu.. beztak sa to uz dnes vyraba ako spotrebak, nie ako kedysi.. aj tie kvazi exkluzivnejsie znacky uz nie su co boli, vrzgaju im casto krat plasty od nova a isto nevydrzia tak ako vydrzali auta niekedy..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
maju nejake Cupra R300
A este krajsia je "zelena altai"