Kedze sa tu vela o tom hovori a pneu na akych jazdime je velmi dolezity faktor, zakladam tuto novu temu, ktora tu doteraz este nebola, ako som sa radsej dopredu aj presvedcil cez vyhladavanie. Takze ake galusky, plaste, alebo plastovky pouzivate na treningy a kto chodi na preteky, tak aj na pretekoch?
Na tej Corse som nameral šírku 27,3mm ale tam to určite bude +/- nejaký ten mm podľa toho na aký rafik sa to nasadí. Pocitovo je to ešte lepšia galuska ako Veloflex
Tazko porovnavat pocitovo 25 voci 28mm sirke.
Ja som mal pozicane(cca 20km) kolesa s nalepenými 25mm corsami (graphene) nafukane na 8 bar a pocitovo to vôbec nebol taky hodvabny pocit ako Arenbergy (tiez 8 bar).
Navyse spoj platna hadzal viac ako na Arenbergoch.
Vcera som lepil na kamaratove 3 kolesa tiez tie grapheny 25mm a spoj hadzal rovnako ako pri tych , ktore som mal pozicane.
Po dost velkej diere na tufo composite carbon som nalepil na zadne koleso galusku veloflex arenberg a rozdiel teda citelny.
O mnoho lepsie tlmia narazy a to tlakujem na 8-8.5 bar. Tufo vzdy pod 8.
Sranda ze po 3 tyzdnoch vyzeraju stale ako nove (jazdim 300km+ tyzdenne)
Jedina nevyhoda ze dofukujem kazdy den ale to mi nevadi
Nanasal som lepidlo na galusku Continental Competition a spozoroval som, ze v jednom mieste trochu zmizla guma a obnazil sa kord. Ma niekto skusenost, ci to predstavuje bezpecnostny problem?
Hej, viem. Svetla sa hodí k čiernym kolesám bez polepov resp.k šedým Visionkam. Tu je čierna, ALU brzdna plocha, nálepka Fulcrum je tiež iná plus modrý pásik a ešte zlata matica na ventile. Veľa farieb pokope. Tak ale čo už no.. Hack3r odkiaľ si kupoval?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vďaka za odpoveď.
Mám síce len 25mm, ale šírka sedí na chlp.
Ja som mal pozicane(cca 20km) kolesa s nalepenými 25mm corsami (graphene) nafukane na 8 bar a pocitovo to vôbec nebol taky hodvabny pocit ako Arenbergy (tiez 8 bar).
Navyse spoj platna hadzal viac ako na Arenbergoch.
Vcera som lepil na kamaratove 3 kolesa tiez tie grapheny 25mm a spoj hadzal rovnako ako pri tych , ktore som mal pozicane.
a na shitmanách RX31 mám narvané ultraľahké maxxisy a no problem
Tubolito TUBO-ROAD 700 x 18-28C duša, galuskový ventil
21,99 €
MOC 29,99 €O mnoho lepsie tlmia narazy a to tlakujem na 8-8.5 bar. Tufo vzdy pod 8.
Sranda ze po 3 tyzdnoch vyzeraju stale ako nove (jazdim 300km+ tyzdenne)
Jedina nevyhoda ze dofukujem kazdy den ale to mi nevadi
da sa kupit aj tmava
Hack3r odkiaľ si kupoval?
https://www.bicyclerollingresistance.com/road-bike-reviews?b=continental&maxweight=401&max=23&min=7&minpr=7&p=high&p=med&p=low