http://www.suncycle.sk/index2.php?nazov ... 25&extra=9
tu by sa na cene určite nejako rozumne dohodol a hlavne normálny pristup majitela bikera toto je ta najdoležitejšia pridaná hodnota nie všetko záleží len na cene.
rasto mozes mi napisat aj preco si to hentak zoradil?ten lapier a cube je vybavou porovnatelny no ale aj tak sa mi ten cube omnoho viacej paci, no ale je drahsi...ten marin je zas najlacnejsi a vybavou tiez porovnatelny s tymi dvoma...no neviem si vybrat takze ak mi poradite tak pls napiste aj dovod preco by som si prave ten "vas" bike mal vybrat...dik
a preco sa Ti ten Cube paci viac? Ide o stavbu, geometriu alebo farbu? Lebo ak je tym hlavnym dovodom farba, osobne by som nad takym bikom ani len neuvazovala (za predpokladu, ze by som ho nechcele len na jednu/dve sezony) - nevravim, ze sa mi nepaci - teraz je pekny, ale ked si napriklad pozriem bazar a vidim tam biky, ktore pred dvoma rokmi boli "moderne" supy, teraz vyzeraju smiesne a neviem, ci ich vobec niekto chce kupit.. holt, zastavam nazor, ze vec Ta nesmie az tak niecim konkretnym uputat - trochu konvencnosti a nenapadnosti nie je na skodu veci (ak je rec o dlhovekej "krase").. ale proti gustu.. tot moj nazor.. technicke parametre necham na zbehlejsich..
Po tom CUBE som aj ja poškuloval pre bráška, ale dodacia lehota je skoro 4mesiace...
Recon vs Tora by som neriešil...na LaPierre je vzduchová, takže fajn.
missy no na tom cube sa mi neskutocne paci ten ram(ta mliecna s tou zelenou, nevidel som zatial nejaky ktory by sa mi pacil viac)...samozrejme toto neni dovod preco uvazujem nad tym bajkom ale je to dovod preco ho pri vybere uprednostnujem pred lapierrom...ten marin som do vyberu dal len tak lebo som bol zvedavy co nanho poviete, ale fakt sa rozhodujem medzi tymi dvoma...no zatial to vypada ze vsetci ste za lapierre aj ked ste mi nikto nenapisali dovod preco(a to ma prave zaujima)...a missy samozrejme ze si nejdem kupovat bike len na jednu/dve sezony a to ze trebars za 5 rokov nebude takyto typ bicykla "in" mvp pretoze ide o to ze sa paci mne a verim tomu ze sa mi aj za taku dobu bude stale pacit...inak whiteboss o tej 4 mesacnej dodacej lehote nic neviem kedze ho mozem mat uz buduci tyzden(kebyze sa prenho rozhodnem)...pri cube mi ako jedine minusy pripadaju mozno cena a ta 80mm tora aj ked nemal som este moznost posudit rozdiel medzi 80mm a 100mm vidlicou, takze neviem ci by to bol az taky problem...na druhu stranu ma lapierre tiez toru ale 100mm,vybava super, cena asi o 5 tisic nizsia no ale nepaci sa mi az tak...nvm mam v tom dilemu
ok dik za nazory...este mohli by ste mi povedat co si myslite o tej vidle pri cube-Rock Shox Tora 302 80mm coil?staci 80mm, neda sa v servise dvihnut na 100mm(zmenila by sa potom moc geometria),oplati sa kupit taky drahy bike ked je tam "len" pruzinova vidla???hmm co myslite?
no od zaciatku som z tych dvoch uprednostnoval cube ale nebol som rozhodnuty preto som chcel poradit, no a tu ste skoro vsetci boli za lapierre aj ked neviem doteraz preco lebo nikto nebol schopny napisat dovod preco lapierre, takze zatial stale uvazujem najviac nad tym cubom...
ani ja nevidim dovod preco prave Lapierre ma horsie brzdy ... len vyhoda ze ma 100 mm vidlicu inak by som bral ten Cube aj designovo je zaujimavy ... v dnesnej dobe maju biele biky vsetci pomaly nenechaj sa presvedcit ber Cube len skus tam zohnat 100mm vidlu lebo 80 je asi malo ale to uz zalezi do teba
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.marinbikes.sk/_stranky1/mountai_ht.htm
1.Lapierre
2.Marin
3.Cube
nj, mas pravdu, zmiatla ma ta cena bez dph u toho lapierre-a
v kazdom pripade by som marin vylucil, hoci ram je celkom pekny, ale osadenie slabsie
tu by sa na cene určite nejako rozumne dohodol a hlavne normálny pristup majitela bikera toto je ta najdoležitejšia pridaná hodnota nie všetko záleží len na cene.
2. CUBE
3. Marin
Po tom CUBE som aj ja poškuloval pre bráška, ale dodacia lehota je skoro 4mesiace...
Recon vs Tora by som neriešil...na LaPierre je vzduchová, takže fajn.
http://www.suncycle.sk/index2.php?nazov ... 81&extra=1
Moj hlas 1. Lapierre
http://www.suncycle.sk/index2.php?nazov ... 81&extra=1
Moj hlas 1. Lapierre
suhlasim ... a pridavam hlas .. kukni ten Razzer, je super
http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?t=15506