nuda so mnou ... ja som od 4.tr ZŠ, chcel byt projektantom, kua a som nim ...
ale predtym som chcel byt potapacom a tym raz budem tiez
a vies ze aj ja nim chcem byt od zakladky? ale este som len na polceste ale verim ze sa podari ...nad potapacom neuvazujem ma to blizko podvodnikovi a to je zivotunebezpecny sport
o tom mi nieco rozpravaj...raz darmo, co slovak, to architekt
Ono je to sposobene aj "kvalitou" niektorych slovenskych vychytenych architektov... By som toho, co projektoval nasu firmu (myslim ze nejaky pan Adamec z TT) zavesil za gule do prievanu, alebo ho sem na tyzden posadil... Hlavne ze tu mame milion vselijakych kravin a dizajnerskych hovadin, avsak rano sa neda pracovat, lebo do oci a na monitory svieti slnko a poobede to iste... Atd, atd... Zadverie nenapadlo nikoho, raz sa otvoria dvere a navali sem vzduch zvonka...
Vysledok: v lete 30 a viac stupnov a v zime 15-17... Nech tu v tych teplotach niekto skusi sediet v obleku... Pod oblekovymi nohavicami som v zime nosieval cyklogate...
Ono je to sposobene aj "kvalitou" niektorych slovenskych vychytenych architektov... By som toho, co projektoval nasu firmu (myslim ze nejaky pan Adamec z TT) zavesil za gule do prievanu, alebo ho sem na tyzden posadil... Hlavne ze tu mame milion vselijakych kravin a dizajnerskych hovadin, avsak rano sa neda pracovat, lebo do oci a na monitory svieti slnko a poobede to iste... Zadverie nenapadlo nikoho, raz sa otvoria dvere a navali sem vzduch zvonka...
Vysledok: v lete 30 a viac stupnov a v zime 15-17... Nech tu v tych teplotach niekto skusi sediet v obleku... Pod oblekovymi nohavicami som v zime nosieval cyklogate...
Sorry za OT, ale musel som sa postazovat
ono je to dost zlozita problematika a vstupuje do nej tolko faktorov, ze je obcas problem ich zosuladit...a ked na to niekto nie je pripraveny, nemal by sa do toho radsej pustat
Chapem, ved hovorim ze som si potreboval iba vyliat srdce.
Minule si sa cudoval ze preco som si dom navrhol z velkej casti sam a aj toto bol jeden z dovodov. Ked to bude zle, mozem potom nadavat hlavne sam sebe.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a vies ze aj ja nim chcem byt od zakladky? ale este som len na polceste ale verim ze sa podari ...nad potapacom neuvazujem ma to blizko podvodnikovi a to je zivotunebezpecny sport
unás len na stálo sa dá
jaká uspešná téma!!!§
Na cely zivot ako v Japonsku? A odchod povoleny jedine v truhle, aby nebola prezradena tajna receptura na Kenzel
o tom mi nieco rozpravaj...raz darmo, co slovak, to architekt
to ťažko ale nerozoberaj,!!
Ono je to sposobene aj "kvalitou" niektorych slovenskych vychytenych architektov... By som toho, co projektoval nasu firmu (myslim ze nejaky pan Adamec z TT) zavesil za gule do prievanu, alebo ho sem na tyzden posadil... Hlavne ze tu mame milion vselijakych kravin a dizajnerskych hovadin, avsak rano sa neda pracovat, lebo do oci a na monitory svieti slnko a poobede to iste... Atd, atd... Zadverie nenapadlo nikoho, raz sa otvoria dvere a navali sem vzduch zvonka...
Ono je to sposobene aj "kvalitou" niektorych slovenskych vychytenych architektov... By som toho, co projektoval nasu firmu (myslim ze nejaky pan Adamec z TT) zavesil za gule do prievanu, alebo ho sem na tyzden posadil... Hlavne ze tu mame milion vselijakych kravin a dizajnerskych hovadin, avsak rano sa neda pracovat, lebo do oci a na monitory svieti slnko a poobede to iste... Zadverie nenapadlo nikoho, raz sa otvoria dvere a navali sem vzduch zvonka...
ono je to dost zlozita problematika a vstupuje do nej tolko faktorov, ze je obcas problem ich zosuladit...a ked na to niekto nie je pripraveny, nemal by sa do toho radsej pustat
Minule si sa cudoval ze preco som si dom navrhol z velkej casti sam a aj toto bol jeden z dovodov. Ked to bude zle, mozem potom nadavat hlavne sam sebe.