Ahoj, mám ich, presne tieto, Rysy v nich v pohode obídeš, do civilu ich nosím jeseň aj zima aj sa v nich dobre šoféruje, no záleží od toho ako si zimomravý, lebo sú to "tenké" topánky len sú s membránou ale do mesta to stačí. Keby si si v tom mal na námestí odstáť vianočný program tak umrzneš ale to asi vo všetkom bez pohybu
kúpil,nekúpil som neviem potvrdzujúci email mi prišiel ale topánky mi nevyhodilo z košíka neviem či im prišla platba kartou a emaily som poslal už asi 3 a neozývajú sa.Ceny majú dobré,ale komunikácia s nimi žiadna.
carlos323 tebe platba odišla?
tipujem, že ten eshop je fake, nieje možné, ak to niekto myslí vážne, aby mal taký bordel na stránke
buď len zbierajú osobné údaje, alebo rovno kradnú peniaze za objednávky
Peniaze neodišli doteraz. Vzdy mi pride potvrdzujuca sms na zadanie pin a teraz neprisla. Ale vsetko vyzeralo ako naozaj chceli cislo karty a vsetky udaje. Je to s velkou pravdepodobnostou ***** a banky co nemaju to zabezpecenie tak peniaze odidu. Takze pozor na tu stranku.
ahojte, mal by niekto záujem o moje rýchlobežky Garmont 9.81 Trail Pro III GTX (veľ.44/UK9,5)?
Mimoriadne pohodlná, ľahká a stabilná obuv s Gore-Tex® Extended Comfort membránou.
Vhodná na beh v teréne, turistiku alebo nordic walking.
Stav novej obuvi, mal som ich iba 2-krát na nohe na ľahkých výšľapoch.
Dôvod predaja: potrebujem väčšiu veľkosť.
Mám ich v BA, prípadne po ceste domov možné pozrieť/vyskúšať PP (prípadne v inej vlakovej stanici po trati ) a SL.
Zdravím, kúpil som celokozene topánky Garmont Nebraska GTX a v obchode mi povedali že ich stačí ošetrovať impregnačnym sprejom ale mne sa po dvoch túrach zdá tá koža taká vysušená, netreba ich aj voskovať?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.bike24.com/1.php?content=8;product=169537;menu=1300,1330;mid%5B484%5D=1;mid%5B769%5D=1;pgc%5B7983%5D%5B7985%5D=1;orderby=2
našiel som predsa
tipujem, že ten eshop je fake, nieje možné, ak to niekto myslí vážne, aby mal taký bordel na stránke
buď len zbierajú osobné údaje, alebo rovno kradnú peniaze za objednávky
Mimoriadne pohodlná, ľahká a stabilná obuv s Gore-Tex® Extended Comfort membránou.
Vhodná na beh v teréne, turistiku alebo nordic walking.
Stav novej obuvi, mal som ich iba 2-krát na nohe na ľahkých výšľapoch.
Dôvod predaja: potrebujem väčšiu veľkosť.
Mám ich v BA, prípadne po ceste domov možné pozrieť/vyskúšať PP (prípadne v inej vlakovej stanici po trati
Cena: 90€, príp. dohoda
Na tazke tereny mam Hanwag Alaska GTX - ale to su tazke 2kg boty, co sa nie vzdy hodi.
Diky za tipy.
Od napísania recenzie majú za sebou ďalšie túry, určite stoja za úvahu.