to asi nie
prvý krát chcem ísť po hrebeni do Strečna, až potom by som rád Taipan
malo by zmysel kúsok zjazdiť po asfalte, dať Vretenicu a potom cestou ktorú nepoznám cez Konskú riť?
Kamarat dnes skoncil na pohotovosti po stopke drotom nad Zbynovom v zjazde z Pastucha. Je to zelena cyklotrasa a vraj tam na luke bolo viacero drotov/ohradnikov natiahnutych krizom cez cestu, zrejme niekym kto pasie kravy. Takze ak sa tadial budete vracat zo Sulovskych apod., tak opatrne a pripadne im to rozoberte.
je to tam uz minimalne 3 tyzdne
dost nestastne to tam natiahli - nie je jasne, co je vlastne ohradene (ked ides od patucha, tak prakticky vojdes do ohradeneho priestoru) ...
cesta na Chatu pod Chlebom bola vzdy take sutrovisko ci som iba vychytal horsi stav po burkach? mal som o nej inu predstavu.
cesty na chatu pod Suchym a Klaciansku Maguru su v porovnani s tou pod Chlebom ake?
veru sutrovisko ,v porovnani su ako asfaltky bez asfaltu , pokial nieco nerozdrbu tazbou ...na ch.pod suchym je ten jeden prudky usek taky kamenovy inak pohoda ....
na ChpCh som bol len raz a tiez si pamatam vela kamenov,
na Klaciansku maguru je to uplne v pohode, par usekov s kamenmi ale nic strasne
na Chatu pod Suchym som siel tiez len raz a ak si dobre pamatam tak je to v pohode tiez, akurat koniec je taky sutrovitejsi (ak ma pamat neklame)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
prvý krát chcem ísť po hrebeni do Strečna, až potom by som rád Taipan
malo by zmysel kúsok zjazdiť po asfalte, dať Vretenicu a potom cestou ktorú nepoznám cez Konskú riť?
dost nestastne to tam natiahli - nie je jasne, co je vlastne ohradene (ked ides od patucha, tak prakticky vojdes do ohradeneho priestoru) ...
cesty na chatu pod Suchym a Klaciansku Maguru su v porovnani s tou pod Chlebom ake?
na Klaciansku maguru je to uplne v pohode, par usekov s kamenmi ale nic strasne
na Chatu pod Suchym som siel tiez len raz a ak si dobre pamatam tak je to v pohode tiez, akurat koniec je taky sutrovitejsi (ak ma pamat neklame)