Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Došli nové pneu, Nobby Nic 717g, mal by mať 720g podľa výrobcu, takže pohoda. Hans Dampf by mal mať 795g, ale navážil som o 83g viac, nejaká výrobná vada alebo si neviem vysvetliť takú odchýlku...
áno,reklamoval som,prišiel nový tak isto krivý-aby som bol presný,bola to verzie Nobby Nic Addix (modrý) 27,5 x 2,25 určite to bola celá vadná séria,lebo o čosi neskôr som nahadzoval taký istý známemu,kúpený bol v e-shope v DE ,tiež krivý-takže za krátky čas 3 ks riadne krivého plášťa najvyššej rady-aj ceny,to by sa nemalo renomovanej firme stať-kde je výstupná kontrola ?
Zhodou okolností mal môj bicigeľ od nova nejaké super duper Schwalbe Rocket Ron Pacestar whatever. Stačil prvý malý dropík a zadný sa pokrivil. Papier tenkostenný. Vymenil som za Nobby Nic Performance a všetko je lepšie - aj grip, aj odolnosť, nežuvajú sa, dokonca sa mi s nimi ľahšie šľapú aj niektoré stojky, ako predtým na Ronoch. Na druhom bicigli Smart Sam Performance, najazdené niekde medzi 3 a 4 kkm a koniec životnosti stále v nedohľadne. Parádne tiché po ceste a držia aj v ľahšom teréne. Ako vravím, pre mňa už len Performance...
GaliPet Urcite nie na ukor kvality. Je to alternativa k Esi Racers edge, 30mm sirka na riaditkach. Je to ale pena, nie silikon. Pre ortodoxnych silikonchtivych to asi nebude, ale ak niekto hlada alternativu, tak rozhodne stoja za vyskusanie. Prve dojmy su vyborne, tvarovu stalost a oteruvzdornost ale overi az cas. Moje pocity z prvej jazdy su take, ze pokial sa zivotnostou minimalne vyrovnaju Esi, tak ich aj v buducnosti uprednostnim.
Pohodlne mi pridu dostatocne. Viac zistim cez vikend na maratone v Raji a mojich 4h+ vikendovych svihoch. Po dnesnom 1h vyjazde a zopar mensich velmi milo prekvapili a oproti ESI racers edge ziaden ubytok komfortu. Vydrz je zatial otazka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.