zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
posledný komentár: 29. 4. 2013 o 7:41
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 21:13
tak tu mas moj maxxis po 2000
Skor placu co vezu
Vážne by ma zaujímalo, čo vás vedie k tomu, aby ste si kupovali podstatne drahšiu možnosť, okolo ktorej je podstatne viac práce, nemá jednoznačnú hmotnostnú výhodu, má veľmi problematickú spoľahlivosť a ešte aj mokvá ako vojak v lazarete.
A k tomu druhému odstavcu len toľko, že čo je podstatne drahšie? Väčšina dnešných aspoň ako tak slušných ráfikov je TLR, plášte to isté. Bez TLR sú len tie najnižšie, najlacnejšie rady, ktoré v teréne moc nepodržia. Podstatne viac práce som si tiež nevšimol. Nahodím plášť, odchýlenou pätkou nalejem mlieko a nafúkam. Nič mi nemokvá a nemám žiadne problémy so spoľahlivosťou. Asi to bude tým, že používam spoľahlivé ráfiky a plášte určené pre bezdušové použitie. Ja skôr rozmýšľam nad prechodom na bezduše aj na cesťáku, lebo tam som tento rok mal už 3 defekty a neskutočne ma otravuje to zakaždým opravovať.
Ono ten čo je nespokojný napíše na fórum. Spokojní tú potrebu nemáme. Ale presviedčať nikoho nebudem, nech si každý jazdí čo chce.
A bezdušáky na cesťák budú tiež, tak by som povedal, že ich ráfy a náboje, ako aj špice sú už určite vyrobené, otázne je, či už sú aj zapletené (keďže váham asi nad 3 možnosťami).
Doplňujúca otázka. Prečo bezdušové plášte sa robia len kevlarové?