Ja budem aj tak za najväčšieho exota: Keďže som presvedčený, že ľudia sa znovu narodia (existujú dobré dôvody, prečo si to nepamätajú) a ak je niekto parádny ***** tak aj po poprave v tom môže pokračovať, tak doživotie je lepšie riešenie – tá poprava ho totiž vypustí späť do spočnosti omnoho rýchlejšie...
Kristina pre niekoho, kto by sa nahodou pocas svojho zivota nestretol so skutocnostou o spalovani zidov v koncentracnom tabore pocas druhej svetovej vojny , sa tieto dve informacie mozu javit ako hoaxy, pretoze to znie neuveritelne.
chcem sa spytat...comu z toho nerozumies ?
Netušila som, že sa bavíme o deťoch predškolského veku...
videla si niekedy relaciu aj mudry schybi ? alebo si si ista, ze kazdy dospely inuita, krovak alebo maori ovlada takto dokladne europske dejny ? obzvlast obdobie WWII
je uplne zbytocne do toho tahat vek a uroven vzdelania...
jedine na co som chcel poukazat bolo to, ze jestvuju na svete deje, veci, situacie, ktore sa ako-kolvek mozu zdat nerealne mozu byt pravdive ....... alebo vice versa.
trebars pre jedneho HOAX pre ineho pravda pravduca o zmrtvychvstani jednej osobky a tak dale.....
na margo tvojej poznamky:
by si sa divila, kolko je ludi, co popieraju holokaust. jedna vysokoskolsky vzdelana zena, teda nie predskolacka (spoluziacka mojej zeny, kotlebova volicka) tvrdi, ze vsetko na tuto temu su filmove triky a praca s photoshopom.
videla si niekedy relaciu aj mudry schybi ? alebo si si ista, ze kazdy dospely inuita, krovak alebo maori ovlada takto dokladne europske dejny ? obzvlast obdobie WWII
jedine na co som chcel poukazat bolo to, ze jestvuju na svete deje, veci, situacie, ktore sa ako-kolvek mozu zdat nerealne mozu byt pravdive ....... alebo vice versa.
trebars pre jedneho HOAX pre ineho pravda pravduca o zmrtvychvstani jednej osobky a tak dale.....
by si sa divila, kolko je ludi, co popieraju holokaust. jedna vysokoskolsky vzdelana zena, teda nie predskolacka (spoluziacka mojej zeny, kotlebova volicka) tvrdi, ze vsetko na tuto temu su filmove triky a praca s photoshopom.
Obávam sa, že si nepochopil definíciu hoaxu a zamieňaš ju za nedostatok vzdelania a negramotnosť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
chcem sa spytat...comu z toho nerozumies ?
Netušila som, že sa bavíme o deťoch predškolského veku...
http://bombis.sk/lsns-wild-hunt/
Na Kotleby!
Obávam sa, že si nepochopil definíciu hoaxu a zamieňaš ju za nedostatok vzdelania a negramotnosť.
1. An act intended to deceive or trick.
2. Something that has been established or accepted by fraudulent means.