Nedeľný výjazd na Inovec, prekvapilo ma, koľko áut išlo hore turistikovať, na vrchole z osem kúskov motorkárov a k tomu na hrebeni, smer Panská Javorina zablúdená štvorkolka, od Kálnice dojazd domov bez vody a oproti severáčiku , ale hneď v garáži prvá pomoc A ešte nejaké haky-baky na mape, ale neviem, či to bude fungírovať, nemám s tým skúsenosť. https://www.freemap.sk/?map=11/48.896369/18.087232&layers=T&track-uid=7vFAGfcajo9aLNgwBAvV3e A ešte, ak viete niekto poradiť, môj polar ukázal nastúpanych do 1200 vm. Keď som to hodil do freemap, tak ten dal takmer 2000 vm a po staršej skúsenosti to nejdem ani dávať do mapy.cz, lebo mi vyduje monitor. Asi sa uspokojiť s tým minimom, čo?
Nedeľný výjazd na Inovec, prekvapilo ma, koľko áut išlo hore turistikovať, na vrchole z osem kúskov motorkárov a k tomu na hrebeni, smer Panská Javorina zablúdená štvorkolka, od Kálnice dojazd domov bez vody a oproti severáčiku , ale hneď v garáži prvá pomoc A ešte nejaké haky-baky na mape, ale neviem, či to bude fungírovať, nemám s tým skúsenosť. https://www.freemap.sk/?map=11/48.896369/18.087232&layers=T&track-uid=7vFAGfcajo9aLNgwBAvV3e A ešte, ak viete niekto poradiť, môj polar ukázal nastúpanych do 1200 vm. Keď som to hodil do freemap, tak ten dal takmer 2000 vm a po staršej skúsenosti to nejdem ani dávať do mapy.cz, lebo mi vyduje monitor. Asi sa uspokojiť s tým minimom, čo?
caf tiež jazdím polar M400 predtám RC5, v priemere rátaj cca 10% plus k nastupaným metrom je realita, to co je v nejakej mape je väčšinou uplny blud....pretože na zvažnici stačí že ide zaznam 20m vedla a už ti hned hodí 20-30vm naviac, tie mapy nemaju filtraciu ... aj strava ukazuje podstatne viac.
Po troch dňoch v kopcoch (Homôľka, NDca a Baske - 117km-3391vm), dnes oddychovka na Pominovec a do Slávnice. Pominovec Slávnica Vstup na hojdačku Hojdačka ponad Váh
Dnes navstivena dalsia rozhladna.
Z Teplej cez Penaznu a Zitkovu na Velky Lopenik a naspat.
Povodny plan bol spustit sa pri spiatocnej ceste z Lopenika po modrej na Bosacu,ale na vrchole som zmenil nazor a rozhodol sa vratit po hrebeni.
Tá modrá TZ z Lopeníka sa mi nepáči, takže tam si o veľa neprišiel.
Zato zelenú TZ na cestu medzi Novou Bošácou a Březovou mám obľúbenú - odporučujem nabudúce vyskúšať.
Paci sa mi ten vyraz "poziarna cesta" To budu mat zas lesnici, horari a taziari radost z novej cesty a moznost rozdrbat ju...
Túto cestu asi len tak ľahko neroztrepu uvalcovane, nejaká hrubá tkanina, potom plastová rohož a na to tam je vysypaný hrubý kameň
Ako budú pokračovať uvidíme
Taká malá lesná diaľnica
Foto je z čias po valcovani
dnes sme sli tadial na Lucky . zastavil nas panko , ktorz tam pracoval , troska nam nalozil , nakolko je to momentalne stavenisko , pokial nedorobia cestu - len ubuchaju makadam . ten kamen bude finalny povrch , na zvazanie dreva im to staci , ako nam bolo povedane
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Partakov nikdy nie je dost .... hlavne ktori sa orientuju
caf tiež jazdím polar M400 predtám RC5, v priemere rátaj cca 10% plus k nastupaným metrom je realita, to co je v nejakej mape je väčšinou uplny blud....pretože na zvažnici stačí že ide zaznam 20m vedla a už ti hned hodí 20-30vm naviac, tie mapy nemaju filtraciu ... aj strava ukazuje podstatne viac.
Dnes bol na to paradny den.
Trasa
Pominovec
Slávnica
Vstup na hojdačku
Hojdačka ponad Váh
Z Teplej cez Penaznu a Zitkovu na Velky Lopenik a naspat.
Povodny plan bol spustit sa pri spiatocnej ceste z Lopenika po modrej na Bosacu,ale na vrchole som zmenil nazor a rozhodol sa vratit po hrebeni.
Trasa
Zato zelenú TZ na cestu medzi Novou Bošácou a Březovou mám obľúbenú - odporučujem nabudúce vyskúšať.
Zatiaľ vo výstavbe
A JPP že to sponzoruje aj s podporou EÚ fondov Ivan BOledovič
Túto cestu asi len tak ľahko neroztrepu uvalcovane, nejaká hrubá tkanina, potom plastová rohož a na to tam je vysypaný hrubý kameň
Ako budú pokračovať uvidíme
Taká malá lesná diaľnica
Foto je z čias po valcovani
dnes sme sli tadial na Lucky . zastavil nas panko , ktorz tam pracoval , troska nam nalozil , nakolko je to momentalne stavenisko , pokial nedorobia cestu - len ubuchaju makadam . ten kamen bude finalny povrch , na zvazanie dreva im to staci , ako nam bolo povedane