Veľká vďaka organizátorom, že zaradili aj túto disciplínu E bike. Škoda že trasa nebola dlhšia. Minul som iba 1 dielik batérie z celkových 5.na prevýšení 411m. Ideál by bola červená 43km trať a netreba ani technickú kontrolu. Lítium má svoje limity. Organizácia, značenie a zázemie super na jednotku. Pripájam rozstrasené videjko: https://www.youtube.com/watch?v=Gez9D5ZzRHM&t=6s
Čau, dodobiker. Organizátor nešpecifikoval kategóriu ebike.Takže bolo len na svedomí každého, či použije čip alebo nie. Za nás prvých troch môžem zodpovedne prehlásiť, že sme pretekali na pedelekoch bez načipovania. Načipovaný bike mal pán na štvrtom mieste a ešte jeden borec. S pánom som mal v cieli krátky rozhovor, či by nebolo fajn pretekať na férovku. Počas pretekov som ich vyzval, nech si čip vypnú. Ako sa k tomu postavili, je na nich. (Skús si ešte pozrieť čas pána Jozefa od hradu. Evidentne si skrátil trať). Ďakujem organizátorom, že sme sa mohli ponaháňať na našich mašinkách (do budúcna s radosťou aj na 43 km trati) a ďakujem aj za nádherné trofeje pre víťazov. S pozdravom Vlado. PS: námet na zlepšenie-pánske WC.
Za mňa taktiež klobúk dole , nečakal som pri prezentácii ani na jedlo a sprchu s teplou vodou , trať vyčistená , označená parádne, parkovanie na mieste štartu a dokonca sa mi zdalo,že aj gélov bolo podstatne menej a to som šiel dlhú , takže väčšina pretekárov už bola v cieli . Super , len tak ďalej . Na dlhej slučke som videl iba jeden gél aj ten bol tuším plný . Myslím že budúcoročné majstrovstvá sú v dobrých rukách.
som si pozrel to video a tak som si este spomenul - v zaciatkoch pred rybnikom si to poniektori vedome skratili v "obluku/zakrute" a tym si polepsili.. to len tak "na margo".. inake este raz - vynikajuce preteky.. skvela organizacia.. o rok sa vidime znova..
Za mňa všetko super, trať, organizácia, zabezpečenie, kategórie, chalani spravili kus dobrej roboty. Teším sa zasa na ďalší ročník.
Teraz poviem niečo možno trochu kontroverzné, ale v budúcnosti toho bude oveľa viac. Mám na mysli e-biky, treba ich dať jednoznačne na dlhšiu alebo samostatnú trať, nakoľko prvých 5 malo biky evidentne načipované. Kamoš išiel za nimi 25km/h lebo má štandardný e-bike nečipnutý, ale tí prví museli íst min 40 a viac podľa toho ako mu ušli na rovine. Navyše by asi mali štartovať pred ostatnými, kľudne stačí 15 min, lebo potom dochádza ku kolíznym situáciám na trati. Nie som proti e-bikom určite ich bude viac a viac, ale asi by sa mali vytvoriť jednotné pravidlá, možno aj v rámci série, tak aby boli všetci spokojní. Kontrola e-bikov je asi nerealna, toto organizátor nemá šancu zistiť a zasa zakázať ich úplne nie je určite rozumné lebo veľa ludí by to inak nedalo. Ale osobne si myslím že toto bude téma asi na dlhšiu diskusiu, uvidíme kam sa to celé posunie.
Držím palce do ďalších ročníkov.
Prve 3 ebajky nacipovane neboli. O tom by som nieco vedel ked som im tie bajky v piatok daval su to chalani co jazdia aj maratony (neelektro), takze nejaky ten vykonnostny standard maju a toto im len dvihlo priemer hore kopcom, zvysok je o technike. Ak sa pamatas, vlani v kalnici podaktorym aj tak ani tie cipy nepomohli ? kazdopadne vo svete sa to riesi tak, ze sa bajky odovzdaju na kontrolu organizatorom a jazdec sa k nim dostane az pred startom. Pravda je, ze sa u nas organizatorom nebude chciet riesit a bude stale tak ako doteraz.
Som rád že sa vám na mojich domovských tratiach znova páčilo. Tentokrát ma trošku potrápilo počasie. Nechcel som si príliš namočiť techniku, tak som sa tento rok motal "okolo domu". Vždy sa snažím vystriedať niekoľko stanovísk, aby to nebolo všetko z jedného uhla a zároveň aby som mal čo najviac pretekárov. O rok asi obetujem ostatné kategórie a pôjdem na pekné fleky modrej trate, ktoré sa normálne nedajú stíhať.
Každopádne, dúfam že sa vám tohtoročné fotky budú páčiť. Snáď sa na nich aj nájdete
Konečne super bufety! Jedlo neriešim, vždy mám svoje, ale konečne bola k dostaniu na bufetoch coca-cola, za mňa veľké plus, to sa mi ešte na žiadnom maratóne nestalo! Len škoda traktora, ktorý ma dosť zbrzdil na jednej zvážnici, nedal sa obehnúť. A podľa môjho názoru, bolo zbytočne veľa miest vyznačených výkričníkmi. To potom človek čaká, čo strašné tam bude a nič..
ďakujem! bola to veľmi pekná bodka za sezónou... parkovanie, zázemie, trate, občerstvovačky, regulovčíci, sprchy všetko super .... držím palce do budúcich ročníkov 🍀🍀🍀
Algoritmus v online galerke mi urobil pár takýchto pekných gifov. Pekne vidieť, ako ste sa mi tam valili a nestíhal som takmer ani prekomponovať scénu. Bolo vás jak hadov a to som vás ani z ďaleka všetkých nestihol skrz presuny a dažďové prehánky.
Máte jedinečnú možnosť objednať si posledné kusy tričiek z nášho uplynulého Cyklomaratónu 2018!
Ako? Napíš nám na mail [email protected] a nezabudni pripísať veľkosť o akú by si mal/a záujem ( k dispozícii veľkosti M,L,XXL )
Za koľko? 11€ vrátane poštovného.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Teraz poviem niečo možno trochu kontroverzné, ale v budúcnosti toho bude oveľa viac. Mám na mysli e-biky, treba ich dať jednoznačne na dlhšiu alebo samostatnú trať, nakoľko prvých 5 malo biky evidentne načipované. Kamoš išiel za nimi 25km/h lebo má štandardný e-bike nečipnutý, ale tí prví museli íst min 40 a viac podľa toho ako mu ušli na rovine. Navyše by asi mali štartovať pred ostatnými, kľudne stačí 15 min, lebo potom dochádza ku kolíznym situáciám na trati. Nie som proti e-bikom určite ich bude viac a viac, ale asi by sa mali vytvoriť jednotné pravidlá, možno aj v rámci série, tak aby boli všetci spokojní. Kontrola e-bikov je asi nerealna, toto organizátor nemá šancu zistiť a zasa zakázať ich úplne nie je určite rozumné lebo veľa ludí by to inak nedalo. Ale osobne si myslím že toto bude téma asi na dlhšiu diskusiu, uvidíme kam sa to celé posunie.
Držím palce do ďalších ročníkov.
Prve 3 ebajky nacipovane neboli. O tom by som nieco vedel ked som im tie bajky v piatok daval
Každopádne, dúfam že sa vám tohtoročné fotky budú páčiť. Snáď sa na nich aj nájdete
https://photos.app.goo.gl/cPpz44KmATAmxZHM8
chcel som napisat ale vedel som ze niekto isto napise
Ako? Napíš nám na mail [email protected] a nezabudni pripísať veľkosť o akú by si mal/a záujem ( k dispozícii veľkosti M,L,XXL )
Za koľko? 11€ vrátane poštovného.
https://photos.app.goo.gl/QBUEUDAqqPk7iTZk7