v piatok mam v plane od rana po zltej na Javorinu , zelenou do Strani,ponad Brezovu na Lopenik a zelenou dolu.cez Hrubu Stranu spät na Turú. ak ma niekto volno a chut, privitam partaka.
Kuwa ja by som aj dal,ale nemam bicygeľ
Jozo Ty si na bathory tu spodnu novu pasaz,ktora je zas iny level tusim nebol este,tak asi nevies
Aj ked pre mna tiez neni najtazsi.
To je tuto na okoli urcite Drozdov chodnik,ktory som bez padu este nedal
no vidis robo mal si hned napisat "pre mna" a je to jasne , no musim prist a uz na secko kaslem a chcem ten drozdov aspon vidiet ,vzdy ho len obideme ...
No ja som zas napriklad sturovku dal bez ujmy.Na tom Drozdovom som asi zvolil zlu stopu a preletel cez rajdy.Aj ked sice nasledne,ked som prikukal,nevedel som,kade by to bolo lepsie.Ale tento rok to este chcem dat aj bez nohy.No kazdopadne je to celkom vyzva pre mna!Asi jediny trail,ci co to vlastne je,kde som mal polky zovrete kazdy meter
je tam jedno miesto ktore je najnarocnejsie, "esicko" zhruba v polke trailu kamenna pasaz s dropom. kazdopadne musi byt sucho, za mokra/vlhka som to este radsej neskusal
tak na zajtra sme s double dohodli Pansku Javorinu, start po 17 (snad budem stihat) z Kalnice
keby sa volakto chcel pridat a nema svetlo, poziciam, aj odvzdusnovak na Reverb beriem
tazko zohnat ludi cez den nieto este na noc:) nuz mozno mame pokazene mena:) Dole sa pojde samozrejme kalnickym endurom aby som odradil aj tych co nahodou rozmyslaju:)
Z Cachtického hradu do Cachtíc vedu pekne singláče. Zbytočne vela ludi to zabíja cestou dole po asfaltke. ked sa spustíte z hradu dole tak kusok po asfaltke potom prudko dolava ako keby naspat na zvaznicu okolo bakalára a po cca 150metroch hladat po pravej strane singlac do lesa vid GPS. Singláč pokračuje bud rovno a videte nad Cachticami alebo to potom pustite doprava a vídete na parkovisku. Z toho kopca Bakalar dokonca niekto robil aj skoky dole ale to už je riadna minulost. Skoda ze tam prakticky nikto nejazdí
double: dik za info .. ja som raz hladal, ze mal byt singel spod Balakara smer sever az na asfalt, ale bol som tam len raz a narychlo som nic nevidel. Nevies nieco ?
Z afaltky dolava na zvaznicu smer k bakalaru ale potom cca po 150m doprava na singlac. Cize ten singlac ide z južnej strany Bakalaru. urcite to nájdete len treba dobre pozerat po pravej strane vchod do lesa ak budete na tej zvaznici. Som to siel so synom a nato ze tam nik nejazdí žiadne padnuté stromy a celkom viditelná stopa. Možno tadial chodia záhradkári. Pripajam este GPX ako som siel so synom a vysiel som na lúke nad Cachticami vid foto.
Ja som tam nasiel prepojku od zaciatku Ficka ako sa od dediny vojde do lesa tak dolava a takymi hupakmi som vysiel na luke co daval foto double. Potom som kedysi siel z Visnovskej doliny kusok za esickom pri viadukte smer hore na Bakalara ale zvaznica sa rychlo stratila a tak som to vynasal slusne strmym terenom diretkou rovno hore. Ak tam nejaka zvaznica je tak v dost mizernom stave - alebo som uplne slepy. A asi pred 3 rokmi som s kamosom siel z najvyssieho bodu Ficka smerom na vrch Bakalara - aj tam bola kus stopa ale skoncila pri krmelci ci comsi takom a pustili sme to spat na zvaznicu co sa napaja na asfaltku z hradu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jozo Ty si na bathory tu spodnu novu pasaz,ktora je zas iny level tusim nebol este,tak asi nevies
Aj ked pre mna tiez neni najtazsi.
To je tuto na okoli urcite Drozdov chodnik,ktory som bez padu este nedal
keby sa volakto chcel pridat a nema svetlo, poziciam, aj odvzdusnovak na Reverb beriem
edit: start po 16, nech stihneme zapad slnka hore
Zaujimave,nikdy som tam nic take nenasiel.Asi preto,ze som to ani nehladal...
edit: pozeram to gpx-ko, tak tadial nie, my sme isli po tej vybodkovanej zvaznici.