Páni (a dámy), diskusia. Ja to neberiem ako hate. Trať mala 50km, singláčov bolo dnes absolútne minimum. Kľudne mohla byť ako ste naplánovali + vylepšenia (just by som ťahal hore na Somár

) aby bol aj vlk sýty aj ovca celá. Nechcem celý pretek po singláčoch, to je nezmysel. Ale oproti dnešku ich mohlo byť trochu viac. Od Malého Slavína po zjazd po modrej bolo možno 10% Cerovky, nemyslel som to ťahať po celej jej dľžke.
MageZ nabudúce nám napíš keď pôjdeš na výjazd, ostaneme doma, aby ti náhodou niekto nezavadzal.
Ináč, v KE som predbiehal na singláčoch asi 20 ľudi, mňa predbiehalo asi 10 zaujímavé, že vždy to šlo a všetci sme boli cool. Aj dnes záverečný zjazd (ktorý bol ináč ako na mape) ... 5ti sa uhli, 6. tľk sa neuhol, lebo načo ... on je slováááák, obyčajnýýý slovááák.
Máme tu v BA 2 zvážnicové preteky a pribudol 3. superzvážnicový. Komu sa málilo, odporúčam cestnú cyklistiku. Zázemie fajn, značenie fajn. Trošku pridať singlov a je to mazec. Nechcem hľadať cestu prečo to nejde, ale prečo to ide ...
Bajku zdar!