Ale to peklo pred záverom som im teda nezávidel, už dlho som nevidel v profi pelotóne takú nízku kadenciu. Ešte aj Tom Dumoulin sa pohyboval tak nejako cik-cakato.
Ten posledný kopec bol fakt peklo. Privara by mal začať rozmýšľať, čo ďalej so svk cyklistikou, keď ideme na MS s takýmto profilom a lídrom, ktorý má skoro 80 kg. SZC po Saganovi skončí, Privara stratí zmysel života...
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Velmi som mu drzal palce. Ked uz nie Petko tak on asi najviac z ostatnych. Zabozruta by som tam nechcel, kanadan bol pre mna neznamou aj ked slo mu to velmi dobre, holandania toho uz maju dost a cz to nastastie neuviseli. Na rok mu to Peto pozicia a buduci rok si to zas vezme nazad a Valverde ukonci karieru
To pekelne stupanie ma zaver bolo perfektne ... ako dobry napinavy film... Dumoulin to krasne dotiahol nakoniec aj ked mu zostala len zemiakova.
Mam tu zopar nekvalitnych momentiek z dnes, asi najzauijmavejsie su dve kde sa zopar jazdcov stratilo na trati a museli im otvorit zavoru aby sa vratili. Jeden Kazach sa ani neunuval presiel poza zavory okolo fanusikov.
Inak tie slovenske dresy su podla mna krasne .
A este, Moscon tam prebehol pomedzi fanusikov ale moc sa mu fotit nechcelo, celkom neprijemne odbijal fanusikov
Moscon si pribalil aj onakvejsie kolesa na dnes - by ma zaujimalo ako to maju osefovane ked ich v Sky sponzoruje Shimano a tu sa ani nesnazil prekryt meno vyrobcu (co by v praxi aj tak bolo prd platne kedze dizajn LW je dost jednoznacny od zvysku vyrobcov).
To som si (prekvapivo) vsimol - ale kedze pouziva z vacsej casti timove vybavenie (tak ako vacsina inych jazdcov) tak kedze zijeme v dobe kde sa nic nerobi len tak - ze asi z pouzivania timoveho vybavenia budu asi aj povinnosti.
Aj Sagan nosí na MS Santini. Taka je zmluva. Myslim,že je to zalezitost zvazu aku ma zmluvu a s kym.
Ohladom Valverdeho,ze je zaujímave ako sa musí zmeniť myslenie aby zavodník vyhral niečo velke. V zmysle ako Sagan- vyhram tak vyhram a zajtra je dalsi den,a ked nie tak nic.
Alejandro: " Dokonca som si už myslel, že sa nikdy nestanem svetovým šampiónom, už som tým nebol posadnutý.“..."Vždy som išiel na majstrovstvá sveta s tým, aby som predviedol dobrý výkon, ale vedel som, že je ťažké zvíťaziť a možno ešte ťažšie, keď ste favoritom. Takmer som sa už s týmto faktom zmieril, no všetko sa dnes obrátilo na dobré. ( sportnews)
matej.burian1
Ale pred Saganom nikdy u nas nezazili eru cyklistiky, ako my teraz so Saganom..
SZC sa len prizivuje a parazituje na jeho uspechu.. Z toho Privaroveho tliachania furt dokola co, ako, kde a jak by sa mohlo, je mi na grc.. Iny prezident uz takuto sancu u nas mat nikdy nebude a to je to najsmutnejsie ze nevytazili ani prt z osialu aky tu uz je par rokov.. a za to by si zasluzili minimalne sedla pourezavat..
Inak k tym premrhanym sancam - na to ako Canyon zacal viac tlacit kotucove verzie cestakov tak stale este nezlomil svojich pro's aby ich aj jazdili - vsak teraz by im pistove vitazstvo na takomto profile slusne nahralo. Majster sveta a nevie co je lepsie..
[EDIT] - to som si dovolil iba napisat ako alternativu k tomu co by sa tu s najvacsou pravdepodobnostou objavilo ak by vyhral niekto s kotucovymi brzdami.
Inak k tym premrhanym sancam - na to ako Canyon zacal viac tlacit kotucove verzie cestakov tak stale este nezlomil svojich pro's aby ich aj jazdili - vsak teraz by im pistove vitazstvo na takomto profile slusne nahralo. Majster sveta a nevie co je lepsie..
Alejandro je po našom Šaňo
Pišta je Štefan
[EDIT] - to som si dovolil iba napisat ako alternativu k tomu co by sa tu s najvacsou pravdepodobnostou objavilo ak by vyhral niekto s kotucovymi brzdami.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V tomto veku vyhrať takéto ťažké MS je paráda.
🚴
Mam tu zopar nekvalitnych momentiek z dnes, asi najzauijmavejsie su dve kde sa zopar jazdcov stratilo na trati a museli im otvorit zavoru aby sa vratili. Jeden Kazach sa ani neunuval presiel poza zavory okolo fanusikov.
Inak tie slovenske dresy su podla mna krasne
A este, Moscon tam prebehol pomedzi fanusikov ale moc sa mu fotit nechcelo, celkom neprijemne odbijal fanusikov
A ten náš dres si určite kúpim ,je paradny
Ohladom Valverdeho,ze je zaujímave ako sa musí zmeniť myslenie aby zavodník vyhral niečo velke. V zmysle ako Sagan- vyhram tak vyhram a zajtra je dalsi den,a ked nie tak nic.
Alejandro: " Dokonca som si už myslel, že sa nikdy nestanem svetovým šampiónom, už som tým nebol posadnutý.“..."Vždy som išiel na majstrovstvá sveta s tým, aby som predviedol dobrý výkon, ale vedel som, že je ťažké zvíťaziť a možno ešte ťažšie, keď ste favoritom. Takmer som sa už s týmto faktom zmieril, no všetko sa dnes obrátilo na dobré. ( sportnews)
Ale pred Saganom nikdy u nas nezazili eru cyklistiky, ako my teraz so Saganom..
SZC sa len prizivuje a parazituje na jeho uspechu.. Z toho Privaroveho tliachania furt dokola co, ako, kde a jak by sa mohlo, je mi na grc.. Iny prezident uz takuto sancu u nas mat nikdy nebude a to je to najsmutnejsie ze nevytazili ani prt z osialu aky tu uz je par rokov.. a za to by si zasluzili minimalne sedla pourezavat..
Alejandro je po našom Šaňo
Pišta je Štefan
http://www.cyclingnews.com/news/uci-to-create-esports-rules-and-world-championships/