nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
V tomto veku vyhrať takéto ťažké MS je paráda.
🚴
Mam tu zopar nekvalitnych momentiek z dnes, asi najzauijmavejsie su dve kde sa zopar jazdcov stratilo na trati a museli im otvorit zavoru aby sa vratili. Jeden Kazach sa ani neunuval presiel poza zavory okolo fanusikov.
Inak tie slovenske dresy su podla mna krasne
A este, Moscon tam prebehol pomedzi fanusikov ale moc sa mu fotit nechcelo, celkom neprijemne odbijal fanusikov
A ten náš dres si určite kúpim ,je paradny
Ohladom Valverdeho,ze je zaujímave ako sa musí zmeniť myslenie aby zavodník vyhral niečo velke. V zmysle ako Sagan- vyhram tak vyhram a zajtra je dalsi den,a ked nie tak nic.
Alejandro: " Dokonca som si už myslel, že sa nikdy nestanem svetovým šampiónom, už som tým nebol posadnutý.“..."Vždy som išiel na majstrovstvá sveta s tým, aby som predviedol dobrý výkon, ale vedel som, že je ťažké zvíťaziť a možno ešte ťažšie, keď ste favoritom. Takmer som sa už s týmto faktom zmieril, no všetko sa dnes obrátilo na dobré. ( sportnews)
Ale pred Saganom nikdy u nas nezazili eru cyklistiky, ako my teraz so Saganom..
SZC sa len prizivuje a parazituje na jeho uspechu.. Z toho Privaroveho tliachania furt dokola co, ako, kde a jak by sa mohlo, je mi na grc.. Iny prezident uz takuto sancu u nas mat nikdy nebude a to je to najsmutnejsie ze nevytazili ani prt z osialu aky tu uz je par rokov.. a za to by si zasluzili minimalne sedla pourezavat..
[EDIT] - to som si dovolil iba napisat ako alternativu k tomu co by sa tu s najvacsou pravdepodobnostou objavilo ak by vyhral niekto s kotucovymi brzdami.
Alejandro je po našom Šaňo
Pišta je Štefan
[EDIT] - to som si dovolil iba napisat ako alternativu k tomu co by sa tu s najvacsou pravdepodobnostou objavilo ak by vyhral niekto s kotucovymi brzdami.
http://www.cyclingnews.com/news/uci-to-create-esports-rules-and-world-championships/