nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Samozrejme, ze je. Staci vytiahnut hlavy z piesku a zacat makat-kazdy jeden, vratane tych internetovych... A o par rokov budeme mat aj prvu damu USA
Samozrejme. A trochu nechapem,prečo usporiadavame preteky okolo Slovenska ,ktore stoja nie male peniaze.Ale na vznik štatneho klubu bars aj Slovan nie su peniaze . Za to by sa dalo zaplatit vselico. Ceši nerobia okolo Ceska a kde su? načo je nam tato maškarada. Nepoviem švajčiari ,ktorí maju budget atd. Dukla je platena z armady? neviem ak ano tak Privara asi nema moznost zrusit tie afro dobrodrzstva. Cele je to tu take choré.
Czech cycling tour ti nič nehovorí ? rovnaka kategoria 2.1
Vznik štátneho klubu????
Profesionálny šport je dnes v prvom rade a aj v každom ďalšom business.
https://strava.app.link/QWJUc5wmGQ
Ok robia. Nevedel som.
milsu pozri si rozhovor s Valachom . Píše presne to čo ja. Načo sa to tu hráme? Čo tu posielaš grcajuce smajlíky. Máš nejakú koncepciu? Chytracit vie každý ,ale niečo vytvoriť ? Len samé kecy . Naša cyklistika je shit.
milsu pozri si rozhovor s Valachom . Píše presne to čo ja. Načo sa to tu hráme? Čo tu posielaš grcajuce smajlíky. Máš nejakú koncepciu? Chytracit vie každý ,ale niečo vytvoriť ? Len samé kecy . Naša cyklistika je shit.
Rozhovor s Valachom som samozrejme čítal. Valach nerobí dnes cyklistiku na Slovensku (nič proti nemu)
Komunikuješ aj s ľuďmi, ktorí tú cyklistiku na Slovensku robia?
Čo robím ja si môžeš pozrieť aj tu na fóre.
(grcajúceho smajlíka som použil prvý krát
Nemôžem si pomôcť, ale z toho čo napísal milsu nemám dojem, že by ste boli v nejakom rozpore. Netvrdím, že mám úplný prehľad o jeho činnosti, ale konkrétne on podľa mňa do kategórie „chytračenie, samé kecy, nič pozitívne vytvorené“ ani len náhodou nezapadá. Grcajúci smajlík podľa všetkého súvisel skôr s tým, že štátny klub na Slovensku nie je žiadnou zárukou nárastu kvality a pomer cena/výkon ani nestojí za reč (jedna široká zásobáreň hráčov pre reprezentáciu nech je žiarivým príkladom) ...
https://strava.app.link/QWJUc5wmGQ
bol by hlupy ak by nevyuzil svoje meno kym sa da a zarobit co najviac, aby potom uz nemusel robit nic
P.S foto je iba ilustracne tychto ludi vobec nepoznam.
v akcii tri eura...to je presne uroven SK cyklistiky
A co uz takyto clovek moze pomoct cyklistom tejto doby. Vsak aj sport sa vyvyja, to co bolo dobre pred 50 r. v tejto dobe uz urcite nestaci.