Roznitovat retaz, ktoru nie je pod vrstvou kolomaze ani vidiet je ako loteria. Je som bohuzial nevyhral nist, lebo nitovany clanok bol ten posledny, ktory som ocistil...
Po tej reklame musi ist hore krkom kazdemu, neda sa na neho pozerat a ani pocuvat. Mozno su to prehnane slova ale ten uplakany ton hlasu je nepocuvatelny
Hej, tvrdia to v pravidlach, lenze oni to odvodzuju od slova oblecenie/vystrojenie sa, ale výstroj v tomto kontexte podla mna patri tam, kam výzbroj /chranice a hokejka je skor podobne pancieru a okovanej palici, nez sposobu oblecenia / a to je zenskeho rodu. Cize hokejova vyzbroj, povedal by som, ze v tomto pripade je to slovo druheho vyznamu a je homonymum. V jazykovednom ustave by nemali spat na vavrinoch ale posuvat sa dopredu Okrem toho aj napr. slovo vyzdoba, ktora je blizsie kontextovo je tiez zenskeho. Z tohto pohladu sklonovanie vystroju muzsky skor poukazuje na zastarane slovo, ktore sa dnes velmi nepouziva.
hmm rastu hriby - a ludom ebe. takuto psychozu som snad este nezazil. lesy plne aut - kam sa da dostat osobakom tam sa srali autom. ked na mna jeden zatrubil aby som sa uhol chytil ma histericky zachvat a pekne som sa nom vyhukal.
Dnes som videl pana v rokoch ako ide do mierneho kopca na ebajku uplne krokom a jazyk vyplazeny az po zem. Tak to dopadne, ked si clovek kupi elektricku a zabudne ju nabit.
hmm rastu hriby - a ludom ebe. takuto psychozu som snad este nezazil. lesy plne aut - kam sa da dostat osobakom tam sa srali autom. ked na mna jeden zatrubil aby som sa uhol chytil ma histericky zachvat a pekne som sa nom vyhukal.
A co sa cudujes? Vsak sme automobilova velmoc. Akurat ze do hrnca nie je co dat, tak treba aspon hub nazbierat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A co sa cudujes? Vsak sme automobilova velmoc. Akurat ze do hrnca nie je co dat, tak treba aspon hub nazbierat