Áno presne tadiaľ, je to zjazdné celé úplne v pohode
kkt taku facku by som ti plesol za tento prispevok...holy kkt je zjazdny...popadane stromy a hustina...bohvie kade si siel nastastie sa tam pred tymi switchbackmi na konci da napojit na Krvavu pri Pleseli...este raz dik
Sry kukám teraz na mapu a asi som to naozaj doplietol Šiel som dole ako keby na Varín, ale na rázcestí som šiel rovno dole po kameňich, nie doprava na Varín...
omg dpc na tom Mondrakeri po zvaznici dole...a to som este stretol 5 pesich co sli hore a tych som sa tiez pytal ze preco preboha idu tadialto...nebolo im moc do smiechu
Najhorší výjazd sezóny za mnou....ale aspoň som sa niečo nové naučil (aj o sebe), tak mi treba
Dist. 64,22Km
UP. 1495 vm
Chata na Veľkej Javorine už bola dnes v prevádzke Fotky len tak na oko..nebola chuť ani fotiť
Dnes krásny slnečný deň. Škoda len, že trochu viac fúkalo.
A keďže sa nenašiel žiadny MTBiker ochotný trochu si zatrénovať, musel som siahnuť do hmotných rezerv a vziať zo sebou moju malú sestru (47)
(Hurbanovo-N. Zámky-Bešeňov-Veľké Lovce-Podhájska-Hul-Dolný Ohaj-N. Zámky-Hurbanovo)
Trip Dist : 79,89 km
Ride Time : 4:39:15
Avg Speed : 17,01 km/h
Max Speed : 50,62 km/h
Z dnešnej motanice okolím. Stracová, Plešovica, Blatá ... a tak všeliak okolím
Počasíčko neskutočne parádne veď takmer 25 stupňov v polke októbra
Trip Dist : 36,69 km
Ride Time : 2:07:56
Avg Speed : 17,20 km/h
Max Speed : 39,98 km/h
Altitude Up : 798 m
Dokončenie Vrcharskej koruny liptovskej v obľúbenej Veľkej Fatre.
Ja s kamošom Turčianske Teplice - Kráľova studňa - chata pod Borišovom - Martin. lto je nezmar a lepší dupač ako my, tak valil ešte dolu smer Revúce a naspäť cez Krížnu pre auto do Hája
Dokončenie Vrcharskej koruny liptovskej v obľúbenej Veľkej Fatre.
Ja s kamošom Turčianske Teplice - Kráľova studňa - chata pod Borišovom - Martin. lto je nezmar a lepší dupač ako my, tak valil ešte dolu smer Revúce a naspäť cez Krížnu pre auto do Hája
Ja som aj zabudol ze sa este jazdi vkl_ka liptova dnes perfektne pocasie
Ja som väčšinu leta jazdil skôr tie svoje AM/EN veci, čo ma baví viac. Tak za posledné týždne som doklepol čo bolo treba, nech to stíham do ukončenia . Ale som rád, že niečo také bolo, spoznal som kopec veľmi pekných miest, kde by som sa určite normálne nedostal
Počko úplne na jedničku, uvidíme ako bude ďalej keď hlásia, že sa to už má zopsuť.
dneska s ocom po polnych cestach v nenormalnom prachu
DST: 53,06 km
TIME: 2:52 min.
AVG: 18,52 km/h
MAX: 48,77 km/h
UP: 602 m 22°C
videli sme koniky
a stretol aj kolegynu z prace
Inovec-Bezovec - minuly rok mi to nevydalo koli pocasiu - tento rok na 1*
Hunta som dal dokopy vcera vecer okolo 9 - oplatilo sa stym serkat. dnes bol snad jeden z najkrajsich dni v roku. a hreben Inovca ma jednoducho bavi. na hrebeni velmi malo (skoro nikto) ludi co bolo velke plus - ked som videl tie davy co sli z Bezovca na Tematin - ani som tam nesiel.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.relive.cc/view/g25661269264
https://www.strava.com/activities/1898176541
kkt taku facku by som ti plesol za tento prispevok...holy kkt je zjazdny...popadane stromy a hustina...bohvie kade si siel
Máš u mňa beerko ako odškodné
No hej, zle to vyzera,pranim sa kus natiahol. Chce to novy, ked dam do vrecka mobil mam ho az pod sedlom
Dist. 64,22Km
UP. 1495 vm
Chata na Veľkej Javorine už bola dnes v prevádzke
A keďže sa nenašiel žiadny MTBiker ochotný trochu si zatrénovať, musel som siahnuť do hmotných rezerv a vziať zo sebou moju malú sestru (47)
(Hurbanovo-N. Zámky-Bešeňov-Veľké Lovce-Podhájska-Hul-Dolný Ohaj-N. Zámky-Hurbanovo)
Trip Dist : 79,89 km
Ride Time : 4:39:15
Avg Speed : 17,01 km/h
Max Speed : 50,62 km/h
Stracová, Plešovica, Blatá ... a tak všeliak okolím
Počasíčko neskutočne parádne
Trip Dist : 36,69 km
Ride Time : 2:07:56
Avg Speed : 17,20 km/h
Max Speed : 39,98 km/h
Altitude Up : 798 m
Ja som aj zabudol ze sa este jazdi vkl_ka liptova
Počko úplne na jedničku, uvidíme ako bude ďalej keď hlásia, že sa to už má zopsuť.
DST: 53,06 km
TIME: 2:52 min.
AVG: 18,52 km/h
MAX: 48,77 km/h
UP: 602 m
videli sme koniky
a stretol aj kolegynu z prace
Hunta som dal dokopy vcera vecer okolo 9 - oplatilo sa stym serkat. dnes bol snad jeden z najkrajsich dni v roku. a hreben Inovca ma jednoducho bavi. na hrebeni velmi malo (skoro nikto) ludi co bolo velke plus - ked som videl tie davy co sli z Bezovca na Tematin - ani som tam nesiel.