Viete mi poradit nieco o nosicoch ? Sposob uchytenie, zamky, nosnost, vyrobca ... Na co si davat pozor pri kupe ? Aka cena je primrana za prijatelnu kvalitu ?[/b]
Na margo toho Autocaru, som si zas teda vybral predajcu. Tovar co som si objednal a mali uvedeny skladom uz nemali, cize sa mi posunulo odoslanie objednavky, a hlaska o doruceni nasledujuci pracovny den je len asi na pobavenie, lebo samozrejme co, no predsa to neprislo na druhy den. Tak plany na vikend mozeme zmenit.
Mam asi podobny problem ako vacsina....ci kupit drziak na zadne dvere alebo na strechu. Ale co som videl, tak sa preberali vacsinou take lacnejsie drziaky na zadne dvere ale ma niekto skusenosti aj s takymto niecim?
Da sa kupit okolo 170e, na tri bicykle, kazdy z nich ma aj spodnu listu
Druha moznost je klasika - ProRide 591/Thule ProRide 598 ale k tomu by som musel kupit aj stresny nosic
Za nosic na zadne dvere hovori to, ze je hned na tri bajky, vyjde lacnejsie (do 180e) a nezavadzia na aute, ked sa nepouziva, prenosnost na ine auta je taka polovicna, na niektore sa da dat, na niektore nie
Nosic na strechu mi pride kvalitnejsi a take istejsie riesenie. Samotne drziaky na bajk su prenosne na kazde auto ale zas stresny nosic je len na konkretne auto, ale sa da vyuzit aj na truhlu... cena 2x80e drziak (ak beriem ProRide 591) a stresny nosic tak od 100e
takze cena 180e vs. 260e a viac
Praktickost neviem moc porovnat, kamos ma ten Menabo Stand Up 3 a hovori ze to je v pohode...ak to clovek pouziva na rovnake auto a rovnake bicykle, tak to je priblizne nastavene a nasadenie na auto uz netrva dlho
Tiez som zvazoval aky kupit, nakoniec priecne nosice z lidla univerzalne + thule proride 598. Uplna spokojnost, riesenie univerzálnejsie ako nosic na guľu podla mna
Riešil som to iste a vo výbere som mal rovnaké nosiče. Nakoniec som vybral na strechu. Cenovo stredná voľba, keďže nemám guľu, ale Najpraktickejšie. Nosiče mám na streche tri prakticky celu sezónu a neriešim počet prepravovaných bicyklov, skladanie a nakladanie nosiča na auto. Výhoda napr aj v tom, že raz pre mna musela prísť núdzovo žena s deťmi a nemusela riešiť nakladanie nosiča, čo by pri ostatných riešeniach mohol byt dosť problém.
Tiez nemam gulu , tak som riesil na strechu Whispbar S27 a 2x Yakima FrontLoader . Viem vykladat bajky na P3008 , ale cena polovicna oproti gule a lepsiom nosici na gulu
ja odporucam tiez strechu a thule proride 598...nosic cele leto na streche, bike nalozeny za minutu...na dialnici v pohode tachometrovych 140...ked vidim ako dlho svokor nahadzuje stale nosic na gulu (potom dole) to by ma nebavilo...
mordovanim ked nezdvihnes 13kg na uroven hlavy, tak by si radsej nemal ist ani na bike...co sa tyka tych 10s tak urcite mas nosic pripraveny pri aute a cely ukon trva 10s....a to je jedno, je to proste ukon navyse...mal som aj par situacii, ze sme sa s manzelkou niekde stretli, ja som siel na bajku (naspat autom), neviem si predstavit zeby predtym sla domov nahodit nosic na gulu...samozrejme zalezi aj na aute, na nejake velke suv to je asi lepsie dozadu za auto...
mordovanim ked nezdvihnes 13kg na uroven hlavy, tak by si radsej nemal ist ani na bike...co sa tyka tych 10s tak urcite mas nosic pripraveny pri aute a cely ukon trva 10s....a to je jedno, je to proste ukon navyse...mal som aj par situacii, ze sme sa s manzelkou niekde stretli, ja som siel na bajku (naspat autom), neviem si predstavit zeby predtym sla domov nahodit nosic na gulu...samozrejme zalezi aj na aute, na nejake velke suv to je asi lepsie dozadu za auto...
Tu nejde o to ci zvladnem alebo nie, ale komfort upevnovania jednoznacne v prospech gule. Viem o com hovorim mal som oba typy
ja na streche nic nemam, musim kupit priecniky ktore su uchytene vo dverach.. jedine ze by aj take existovali univerzalne?
Pravda, to mi nenapadlo, pretoze ja som mal zatial vzdy auta s hagusmi
Ja mam vsak trosku iny problem. Mam GT Force (vid foto), ktory ma dolnu ramovu rurku vyssie ako zvycajne a moj nosic sice na nu dosiahne, ale je to viac menej na hranici. "Lozka" na kolesa som musel posunut celkom dopredu, aby som bajk upevnil na nosic a predne koleso aj tak uplne nesadne. Mam tento nosic. Je to moj prvy nosic, takze pri kupe mi ani nenapadlo, ze by som mohol mat nejaky taky problem a kupil som ho na skusku aj na zaklade vysledku pouzivatelskeho testu.
Teraz rozmyslam, cim ho nahradit, aby som nemusel riesit aj v buducnosti, ci mam spodnu trubku vyssie alebo nie. Ma s tymto niekto skusenost?
Ahojte. Chcem sa pre istotu opytat majitelov Thule ProRide 598, ci mi tam vojde obdlznikovy karbonovy ram siroky cca 8cm a vysoky 5cm. V popise je pisane 8x10cm, ale pre istotu sa radsej opytam. Dik
Ahojte. Chcem sa pre istotu opytat majitelov Thule ProRide 598, ci mi tam vojde obdlznikovy karbonovy ram siroky cca 8cm a vysoky 5cm. V popise je pisane 8x10cm, ale pre istotu sa radsej opytam. Dik
lubo pri karbone by som to riesil yakimou , ked chces nie je problem sa stretnut-vidiet
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Da sa kupit okolo 170e, na tri bicykle, kazdy z nich ma aj spodnu listu
Druha moznost je klasika - ProRide 591/Thule ProRide 598 ale k tomu by som musel kupit aj stresny nosic
Za nosic na zadne dvere hovori to, ze je hned na tri bajky, vyjde lacnejsie (do 180e) a nezavadzia na aute, ked sa nepouziva, prenosnost na ine auta je taka polovicna, na niektore sa da dat, na niektore nie
Nosic na strechu mi pride kvalitnejsi a take istejsie riesenie. Samotne drziaky na bajk su prenosne na kazde auto ale zas stresny nosic je len na konkretne auto, ale sa da vyuzit aj na truhlu... cena 2x80e drziak (ak beriem ProRide 591) a stresny nosic tak od 100e
takze cena 180e vs. 260e a viac
Praktickost neviem moc porovnat, kamos ma ten Menabo Stand Up 3 a hovori ze to je v pohode...ak to clovek pouziva na rovnake auto a rovnake bicykle, tak to je priblizne nastavene a nasadenie na auto uz netrva dlho
Co vy na to?
ja na streche nic nemam, musim kupit priecniky ktore su uchytene vo dverach.. jedine ze by aj take existovali univerzalne?
Tu nejde o to ci zvladnem alebo nie, ale komfort upevnovania jednoznacne v prospech gule. Viem o com hovorim mal som oba typy
Pravda, to mi nenapadlo, pretoze ja som mal zatial vzdy auta s hagusmi
Ja mam vsak trosku iny problem. Mam GT Force (vid foto), ktory ma dolnu ramovu rurku vyssie ako zvycajne a moj nosic sice na nu dosiahne, ale je to viac menej na hranici. "Lozka" na kolesa som musel posunut celkom dopredu, aby som bajk upevnil na nosic a predne koleso aj tak uplne nesadne. Mam tento nosic. Je to moj prvy nosic, takze pri kupe mi ani nenapadlo, ze by som mohol mat nejaky taky problem a kupil som ho na skusku aj na zaklade vysledku pouzivatelskeho testu.
Teraz rozmyslam, cim ho nahradit, aby som nemusel riesit aj v buducnosti, ci mam spodnu trubku vyssie alebo nie. Ma s tymto niekto skusenost?
len si na ten karbon kup tuto predrazenu srandu
https://thule-centrum.sk/obchod/ochrana-karbonoveho-ramu-bicykla/
lubo pri karbone by som to riesil yakimou , ked chces nie je problem sa stretnut-vidiet