Napiste teda podrobnejsie kde to je a co sa Vam na tom paci - rychly singletrack, pekne prekazky atd...
Takze hned zacnem a pridam zopar oblubenych:
1. Raca - Biely Kriz (4km) - krasny dlhy zjazdik, resp. vyjazdik. Vzdy ked uz idem domov tak si to uzijem.
2. Biely Kriz - Marianka. Uz skoro na konci je tam taky kratucky zjazdik co zacina v takom velkom zlabe a konci na rovnej lesnej ceste kde asi po 200 m je uz razcestie do Borinky a Marianky (aj dalej do Marianky je to pekne)
3. Cesta z Bieleho Kriza na Kamzik. Asi v polke cesty na Kamzik jak sa zide z asfaltky a vyslape prvy kopec tak po nejakych par sto metroch je odbocka zo znacenej trasy vpravo dole - asi po 500m sa lesna cesta zmeni na krasny singletrack kde sa striedaju pravotocive klopene a lavotocive odklopene zatacky - a cloveka to vypluvne az na razcesti pod kamzikom odkial sa ide bud do krasnan alebo na snezienku.
Kto ste z BA urcite niektore z nich, ak nie vsetky poznate ale bol by som rad keby ste sa podelili co je to vase naj...
tadial tiez rada chodim.. ale väcsinou len dohora
(ak nie je moc ludi na vyjazde, aby som nezavadzala, tym, co ide zhora)
Predvcerom som skusil dalsiu celkom peknu neznacenu trat, vyslap na Ahojku po koniec asfaltky, potom som nesiel na Kamzik, ale doprava okolo vinic. Potom som isiel stale dole cez dake vinice az som narazil na asfaltku pri trati (asi dake druzstvo, ci co). Velmi prijemny teren, ilovity, trochu siroke sice, ale kvalitne rozryte
Ad ten zjazdik do krasnan z kamzika po zltej to je vazne pekny singletrack - najma take prejdenie potoka v prudkej zatacke... Ale co sa tam mne osobne moc nepaci je ze ku koncu jak to ide uz dole tak sa striedaju dlheee useky sikmo po svahu a prudke 180 stupnove kratke zatacky - trosku to vadi na plynulosti ale kazdemu sa paci neco ine... A mozno tam skocim - mozno sa mi na novom biku bude pacit viacej
Inac teraz ma akurat napadlo pekny zjazdik z razcestia pod devinskou kobylou na sandberg - tusim je tam aj nejaky ten skocik postaveny ale dlho som tam nebol. Strasne sa mi paci najma ten zaver - uzucky singlac pomedzi kriky ktory usti hore na sandbergu. Uplne super je podla mna ten "tunel" z krikov kde si derem rit o zadne kolo len aby som neprisiel o hlavu
Aj by som súhlasil , uvidím ako vyjde čas, už som dávno uvažoval hlavne po zarastení trávou po jari si to prejsť a nožničkami prestrihať.... nie je príjemné byť poškrabaný v každej zákrute.... inak naraziť na pešiara alebo psíčkara v zákrute pri "tvojej rýchlosti" žiadna sranda. Raz som sa "obetoval" a šiel povoňať zem...
Ten tam pekne nechaj. Je ako stvorený na preskočenie. hehe
PS: A kvoli tebe ho tam nechavat nebudem.