Keby jazdil len spodný úchop, tak si myslím, že v pohode, ale držanie za páky si ani ja neviem v tomto prípade predstaviť. Inak až na ten kokpit (a baťoh) jednoduchý elegantný bicigeľ.
GT Grade Comp 2018, zatiaľ maximálna spokojnosť. Keby tam boli tie pôvodné kolesá s ktorými som to kúpil tak sa dá jazdiť aj po poľnej ceste, ale ja jazdím iba na ceste čiže som tam dal tenšie..
Poskladal som si aj ja svoj ocelak (Reynolds 725) s karbonovou vidlou. Inak Tiagra, dtswiss r460 na 350 stredoch, vittoria corsa control, brooks team pro a mosadzny zvoncek Crane.
Poskladal som si aj ja svoj ocelak (Reynolds 725) s karbonovou vidlou. Inak Tiagra, dtswiss r460 na 350 stredoch, vittoria corsa control, brooks team pro a mosadzny zvoncek Crane.
Super , len prosím ta výmen kľuky za white industries . Hento tam je ako päsť na oko
Caute, este som sa nepochvalil svojim novym zihadlom (teda ani starym, ale to je uz minulost).
Default Bianchi Aria Ultegra - nie som ani taky makac ako som bol hotovy z dizajnu.
Vylepsenia zatial ziadne, casom rozmyslam nad nejakymi kolesami kedze vsade citam aky je to brutalny upgrade - este som ich ale nikdy neskusal (co je asi dobre).
Nestretol som ta dnes cestou od patronky az k staremu mostu? Siel som na HT. Na nabrezi uz v haku ale mozno to bol iny Bianchista
Nie nebol som v BA, ale mam kamosa, ktory si rovnake Bianchi (ale v matnom prevedeni) zrovna kupil a zije v BA takze je mozne ze to bol on (dnes na nom zrovna bol).
Skoda ze v matnom nebol aj model 2018 mozno by som siel do toho.
Caute, este som sa nepochvalil svojim novym zihadlom (teda ani starym, ale to je uz minulost).
Default Bianchi Aria Ultegra - nie som ani taky makac ako som bol hotovy z dizajnu.
Vylepsenia zatial ziadne, casom rozmyslam nad nejakymi kolesami kedze vsade citam aky je to brutalny upgrade - este som ich ale nikdy neskusal (co je asi dobre).
Ako vnímaš ten bike? Mňa trošku prekvapila váha ,tak ma zaujímalo ako sa chová na ceste,resp.v kopci. D
Ako vnímaš ten bike? Mňa trošku prekvapila váha ,tak ma zaujímalo ako sa chová na ceste,resp.v kopci. D
No popravde je tazsi ako bike co som mal predtym, tiez ma prekvapilo ze je tazsi ale prikladal som to tomu ze je to Aero styl .
Som trosku tazsia vahova kategoria takze slapanie do kopca je pre mna trapenie asi s hocicim, takze tazko povedat. Mne sa na nom ide dobre ale asi hlavne aj preto ze mam kazetu 11-32 namiesto 12-27 co som mal predtym.
Inak sa mi na nom jazdi super nie je taky agresivny ako som sa bal ze bude, aj na dlhsich jazdach sa mi s nim ide fajn.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ono to ide aj drzanie za paky , da sa zvyknut na vsetko
Idem to trochu nastavit .
Super , len prosím ta výmen kľuky za white industries . Hento tam je ako päsť na oko
Nie nebol som v BA, ale mam kamosa, ktory si rovnake Bianchi (ale v matnom prevedeni) zrovna kupil a zije v BA takze je mozne ze to bol on (dnes na nom zrovna bol).
Skoda ze v matnom nebol aj model 2018 mozno by som siel do toho.
No popravde je tazsi ako bike co som mal predtym, tiez ma prekvapilo ze je tazsi ale prikladal som to tomu ze je to Aero styl
Som trosku tazsia vahova kategoria takze slapanie do kopca je pre mna trapenie asi s hocicim, takze tazko povedat. Mne sa na nom ide dobre ale asi hlavne aj preto ze mam kazetu 11-32 namiesto 12-27 co som mal predtym.
Inak sa mi na nom jazdi super