Semanuel Diki, zatial to vyzera, ze pojdem bud to tych Huntov alebo Hope 20five. Este by bola moznost ze frajerke zoberiem z Capry karbonove DT swiss XMC1200 27,5" a dat tam vacsie balony, ale asi by ma dorazila, kedze Capru predava
S bezdusakmi nemám žiadne skúsenosti.
Čo ak dostanem defekt?
Tiež sa ťažšie fúkajú. (hustia)
A jednoducho im neverím, že vedia držať tlak. (viac ako pár hodín či jeden deň) .
Preto som za klasiku.
Podla tejto tvojej reakcie, ti niet pomoci
Kup si podla vlastneho gusta a budes spokojny
Trocha techniky . Ja sa bojim ze ma ***** esteti . Ja mam poskladane dca gravle . Na predaj ... ale este treba doladit . Mam doma par prasiatok myra - moc zla volba ? Mne vyhovovali teraz mam dual piston ( trp spyre) ale stale len mechaniku .
Ps strasne veci som tu precital ... ste makaci hmm .
Ujo-Ventilka ide to parádne ale aby to šlo ešte rýchlejšie po asfalte chcelo by to plášte s rýchlejším vzorom ? na zimu nechám tieto a potom na jar nahodím niečo rýchlejšie. Veľkosť som bral L. Mám Grand Canyon veľkosť L, no pri tomto treba dávať pozor na vnútornú dĺžku nôh keďže horná rámova trubka je vodorovne. Keď mi prišiel, prvý dojem som mal že mi je veľký. Ale je to v pohode.
pfu , no oba su v takom stadiu ze este to trba doladit ... ale mna skor zaujimali tie miry . ci to ma vobec význam nahadzovat. merida pojde do predaja / obe kola viking / . bude mat barany krabonove z marinu a sadu 2x10 105 asi , ale nasiel som hybrauliku na 11s za dobru cenu a marin bude komplet nove barany a sram 1x11 . V sope caka dalsi ram na dalsi projekt gravelis ale s nadychom retro . plase netusim co by sa hodilo ... skor potrebujem poradit . co s tymi myrami , vraj poniektore grsavle su seriovo doddavane s myrami / tektro myra / . diky a ***** ma uplne .
Trocha techniky . Ja sa bojim ze ma ***** esteti . Ja mam poskladane dca gravle . Na predaj ... ale este treba doladit . Mam doma par prasiatok myra - moc zla volba ? Mne vyhovovali teraz mam dual piston ( trp spyre) ale stale len mechaniku .
Usetri si nervy a urcite chod minimalne do Spyre. Tektro Myra nebrzdia a je nemozne ich poriadne nastavit. Niektori vyrobcovia ich pouzivaju - ale len preto, aby potlacili cenu bicykla co najnizsie.
ten marin to bol ram povodne mtb? sudiac podla toho kratketho predstavca. Ako sa na tom jazdi? pre mna to bude urcite male ale tiez uvazujem o nejakej prerabke.
no marin je CX - a predstavec som tam dal ja kratky - lebo nemozem byt tak predklonený , bola ma krize potom . inac ram je veliký 22palcový takze male to asi nikomu nebude lebo to je na 185-195 cm - na obra - ja mam 184 a obrovký priestor na kolena a to mam najkratsi predstavec - krize bola len trocha -
hurfo A co potrebujes vediet? Ja ju mam a tusim este niekto tu na fore. Som velmi spokojny, je to presne to co som chcel. Kellys je dost podobny, vybavou aj geometriou (pozeral som Lka), aj ked neuvadza uplne vsetky rozmery. Merida je mierne dlhsia, ma nizsi BB drop a vyssiu hlavovku, teda bude trochu stabilnejsia. Rozdielne su prevody, Kellys 2x11 a Merida 1x11. Mne to uplne staci a Apex radi perfektne. Silex sa robi aj na 105 ale urcite bude drahsi ako Soot. Dalsi rozdiel su kolesa, Silex ma vhondejsie kolesa pre hrubsie plaste a bezduse - rafik ma 22mm vnutornu sirku, pricom Soot ma len 17mm. Co je dost malo v dnesnej dobe a na gravel (na cestak je to ok).
A vyhoda SIlexu je v upinacich bodoch na batozinu (vidla, ram), na Soote nevidim ziadne. Ale ak neplanujes bikepacking, je to nepodstatne.
Nevyhoda je FSA stred. Zacal vrzgat po prvom dazdi (len 7km po hradzi), ked bike nemal ani 80km. Po generalke som kukol loziska a su riadne hlucne, aj ked sa tocia ok. Najblizsie vymenim za Shimano, lebo FSA loziskam uz neverim (a nie som sam).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak Ti ide o pomer cena/ kvalita, Fulcrum 7 DB je podľa mňa jedna z naj možností: https://www.fulcrumwheels.com/en/wheels/gravel-solutions/racing-7-DB
Nie sú to úplne pierka, za to však tuhé a s výdržou.
vyfajnovany, volako sa moc leskne
Čo ak dostanem defekt?
Tiež sa ťažšie fúkajú. (hustia)
A jednoducho im neverím, že vedia držať tlak. (viac ako pár hodín či jeden deň) .
Preto som za klasiku.
Podla tejto tvojej reakcie, ti niet pomoci
Kup si podla vlastneho gusta a budes spokojny
Brunox Carbon Care
Ja som po nom poskuloval istu dobu, misi to ist ako raketa. Velkost si bral aku?
Plusom je ta farba zubnej pasty
PS * ja skor staviam a recyklujem ako sa vozim
Usetri si nervy a urcite chod minimalne do Spyre. Tektro Myra nebrzdia a je nemozne ich poriadne nastavit. Niektori vyrobcovia ich pouzivaju - ale len preto, aby potlacili cenu bicykla co najnizsie.
A vyhoda SIlexu je v upinacich bodoch na batozinu (vidla, ram), na Soote nevidim ziadne. Ale ak neplanujes bikepacking, je to nepodstatne.
Nevyhoda je FSA stred. Zacal vrzgat po prvom dazdi (len 7km po hradzi), ked bike nemal ani 80km. Po generalke som kukol loziska a su riadne hlucne, aj ked sa tocia ok. Najblizsie vymenim za Shimano, lebo FSA loziskam uz neverim (a nie som sam).