nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
https://www.theguardian.com/sport/2018/may/07/chris-froome-salbutamol-test-called-into-question
https://www.theguardian.com/sport/2018/may/07/chris-froome-salbutamol-test-called-into-question
Vravel som. Odborníci - bez úvodzoviek - v tom nemajú jasno /koľko tejto povolenej látky podstatne pozitívne ovplyvní športový výkon/ podobne ako u Contadorovho 0,000000x g zakázaného clenbuterolu, ... ale odborníkom v úvodzovkách je to úplne jasné. Zámienka na uspokojenie primitívnych pudov jak vyšitá.
Možno máš pravdu na 10%, možno na 99 %. Ale pre to jedno chýbajúce percento s tebou nesúhlasím, nepôjdem bučať, nepoviem ,,bučanie je tu na mieste,,. Sciranko. V nemecku upálili za jeden deň 133 bosoriek. Mám obavy, že to nebolo až tak dávno.
Odkiaľ máš túto pangalaktickú mega*****, z Hejterského kuriéra?
Ale isteže má za sebou farmakokinetickú štúdiu, však na jej základe sa z toho dostal. Keď si Chris začal začiatkom roka poriadne nakladať, tak sme zrovna ja a Kristina sucho poznamenali, že sa zrejme pokúša zreprodukovať stav organizmu po 2/3 Vuelty. "Stav organizmu" je tu kľúčové slovo, lebo keď prídeš vyspinkaný, napapkaný, oddýchnutý a vytrtkaný jak divá koza sa nechať zmerať, tak výsledky určite nebudú také, ako keď si sa šťavil v španielskom hice 3 týždne po ich do červena vyprahnutých krkahájoch, rozbitý jak cigánska hračka. V skutočnosti "stav organizmu" je premenná, ktorá znemožňuje dokázať nevinu väčšine reálne nevinných v podobných prípadoch - reprodukovateľnosť je v podstate nulová.
Ale isteže má za sebou farmakokinetickú štúdiu, však na jej základe sa z toho dostal. Keď si Chris začal začiatkom roka poriadne nakladať, tak sme zrovna ja a Kristina sucho poznamenali, že sa zrejme pokúša zreprodukovať stav organizmu po 2/3 Vuelty. "Stav organizmu" je tu kľúčové slovo, lebo keď prídeš vyspinkaný, napapkaný, oddýchnutý a vytrtkaný jak divá koza sa nechať zmerať, tak výsledky určite nebudú také, ako keď si sa šťavil v španielskom hice 3 týždne po ich do červena vyprahnutých krkahájoch, rozbitý jak cigánska hračka. V skutočnosti "stav organizmu" je premenná, ktorá znemožňuje dokázať nevinu väčšine reálne nevinných v podobných prípadoch - reprodukovateľnosť je v podstate nulová.
Mozno keby si si niekedy aj precital co sa realne deje vo svete by si nespochybnoval fakty. Vtedy mozno tak akurat zhanal psov na svoju studiu na psoch. 😉