Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
iron.hide: Poistovna s nikym nevyj..ala, poistka bola uzavreta a podla nej dostal max, co mohol. scarinko: Vyzera to tak, ze mas prehlad o poistkach, je nejaka poistka, ktora by pokryla viac ako 1000 EUR v nebytovych priestoroch?
astro, preco si riesil spravu s ich posudkovym lekarom? .
Pretože ma k nemu poslali. A áno, bolo to po uplynutí doby kedy je už možné hodnotiť trvalé následky. Bolo to už dávno - úraz 2009.
Volodaj jasné, preto píšem, že iba ak máš pádne argumenty.
iron.hide: Poistovna s nikym nevyj..ala, poistka bola uzavreta a podla nej dostal max, co mohol. scarinko: Vyzera to tak, ze mas prehlad o poistkach, je nejaka poistka, ktora by pokryla viac ako 1000 EUR v nebytovych priestoroch?
vyznam len do miery co som mal skusenosti a podla toho co doma pocujem kedze mam priatelku ktora robi v poistovni. Ale neviem ci je taka, mozem sa spytat.
pozeral som volodajove dvere na fotke a poistovna ti nepreplati podla mna nic , ziadna bezpecnostna vlozka a ani kovanie . susedovi pred polrokom vydrbl pivnicu , plechove dvere ale obyc kovanie a obyc vlozka a odpisali ho na tomto . kovanie vypacene , vlozka zlomena a bajk mal zamknuty o regal a ten dokonca stihli rozobrat . ja som mal 3 bajky o dvoje dvere vedla , odvtedy parkujem v byte , aj ked mam robene plechove dvere a v nich dieru len na kluc a fabka nepristupna zvonku . ale dufam , ze nemam pravdu a nieco ti preplatia , teraz uz len cakat viac ako 3 mesiace
prave som preveroval svoju poistku. ked som ju uzatvaral som sa pytal aj na pivnicu a bike a pani mi povedala ze to mam ako na byt 5000e. teraz mi odpisali a ze horna hranica na pivnicu a bicykel je 700e. toto sa mi stalo aj nedavno ked som riesil cestovne poistenie nad 6500metrov nad morom. na dvoch oddeleniach mi bolo povedane ze to ich poistenie neni obmedzene na nadmorsku vysku a likvidator skod mi povedal ze je do 4000 metrov. takze ked poistku uzatvaraju naslubuju vselico ale nakoniec ako to je sa clovek dozvie az ked treba peniaze vyplatit
Obvykle tie podmienky byvaju v tej prilohe, co jej je asi 4 strany a fontom 2 .. raz som tak studoval poistku k aute , este v casoch, ked ma bavili take veci a vyznal som sa v tom, a docital som sa tam vselico .. neviem ci este plati, ze to musi byt prilozene k zmluve, alebo nejaka odvolavka niekam na nieco. Ale naslubuju vzdy vsetko, samozrejme. Aj bezne poistky na turistiku neplatia, ak clovek je mimo TZ v NP a pod.
scarinko : no to asi hej, vsak som podpisoval daku novu zmluvu asi minuly rok ku kreditke a dostal som peknu buchlu
tesak: nie je to take zlozite, len sa treba na to prepnut, maju take zvlastne jazykove konstrukcie
Dorazne nedoporucujem hrat to pred PZ na lupez. Odhalia to velmi rychlo a lahko.
Namiesto vymyslania hluposti, ktore vas dostanu o basy investujte par eur na zabezpecenie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
scarinko: Vyzera to tak, ze mas prehlad o poistkach, je nejaka poistka, ktora by pokryla viac ako 1000 EUR v nebytovych priestoroch?
Pretože ma k nemu poslali. A áno, bolo to po uplynutí doby kedy je už možné hodnotiť trvalé následky. Bolo to už dávno - úraz 2009.
Volodaj jasné, preto píšem, že iba ak máš pádne argumenty.
scarinko: Vyzera to tak, ze mas prehlad o poistkach, je nejaka poistka, ktora by pokryla viac ako 1000 EUR v nebytovych priestoroch?
vyznam len do miery co som mal skusenosti a podla toho co doma pocujem kedze mam priatelku ktora robi v poistovni. Ale neviem ci je taka, mozem sa spytat.
z bytu plati bod 1. kradez
tesak: nie je to take zlozite, len sa treba na to prepnut, maju take zvlastne jazykove konstrukcie
Namiesto vymyslania hluposti, ktore vas dostanu o basy investujte par eur na zabezpecenie.