Prehliadka jedného športovca trvá cca 1,5 hod. Obsahuje vyš. lekárom, EKG, antropometriu, zákl. odbery (FW, KO, moč chem+sed) a záťažové vyšetrenie. Ak túto prehliadku absolvuje viac ako 5 športovcov cena je 1609 Sk. Cena bez zľavy je 2500 Sk. laktátovú krivku nerobia, anaerobny prah určujú z ventilačných parametrov, robia len laktátový spád na určenie rýchlosti regenerácie ( 110Sk za každý odber laktátu-väčšinou 2 odbery)
Dajte mi vediet do stredy,2.4.08.
posledný komentár: 4. 12. 2025 o 19:13
posledný komentár: 12. 7. 2025 o 14:30
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14
Jasne, napíšem
By si sa čudoval
po prve: radsej budem zdravy a velmi rad si to zaplatim
po druhe: mam pocit ze hlavnou temou nieje ekg ale spiroergometria
po tretie: aj tak to mam vsetko zadara a dokonca povinne
Vyskakovali mi hodnoty jak sviňa
Toto všetko do mája pobehám takže táto sezona bude o *****
Bude zo mňa žiletkár
Pre upresnenie tlak na začiatku 135/95 vyšetrenia. Sistolicky bol v poriadku pri záťaži ale diastolický robil neplechu.
Max. tep. 187- pri záťaži.
prajem vela trpezlivosti .... a hlavu hore. Môže byť aj horšie.
Onéé, načo chodíte zbytočne po doktoroch? Však zdravý pacient je len zle vyšetrený. To je ako dôjsť s autom do servisu, vždy čosi nájdu.
Onéé, načo chodíte zbytočne po doktoroch? Však zdravý pacient je len zle vyšetrený. To je ako dôjsť s autom do servisu, vždy čosi nájdu.
Nebudem komentovať
Žiletkou som si chcel len uľaviť
lepsie vediet na com si aby clovek v buducnosti nezazil nemile prekvapenie
Mas pravdu,nerada by som prisla o manzela a tatinka v jednej osobe..
Stoji tu vedla mna a dakuje za povzbudenie
spiro stoji okolo 1800-2000 a laktat okolo 800, podla toho kolko spotrebujeme pruzkov ale je to na dohodu.
ak niekto chcete ozvite sa (kosice)
peter
Ale tu sme sa nebavili o profi cyklistovi. Isto, to doporučenie tepov beriem, to aj mne doporučila športoá doktorka. Jazdiť pri určených tepoch nie je problém a ak nemal doteraz problémy, nerobil nejaké hlúposti s pretrénovaním, nevidím problém v pokračovaní s cyklistikou. Aj choré srdce treba udržiava v kondícii. Niekedy je primeraná záťaž a správne zvolený životný štýl účinnejší ako lieky. Ale nejdem mudrovať, neviem presne aké závažné je tadeášove ochorenie. Každopádne ti tadeáš prajem, aby to nebolo také zlé ako strašia doktori a ty si mohol ďalej pokračovať v cyklistike.
Perlička na záver, inak sa bude na problém dívať šporotvý lekár, inak kardilóg. Počkal by som na vyjadrenie druhého.
Na druhej starane pri záťažovom ma dostala do rúk internistka,s ktorej som mal pocit že naozaj sa snaží pomôcť a že svoju prácu robí dobre a s radosťou, poslala ma na daľšie vyšetrenia a ďalej sa tomu budeme venovať. Tiež ma mohla poslať s výsledkom " do riti" k obvodnému a ďalej už spomínanemu kardiologovi.
Teraz v utorok idem na ECHO srdca, tam to bude robiť kardiolog ktorý úzko spolupracuje s Ústavom tel. a športu, na tento názor som zvedavý