Chlopi, neviem aký máte problém, ale u mňa O.K.
https://www.instagram.com/p/Bp__WQPhN3k/Hahaha, dakujem za zdokumentovanie, video ukazuje, ze vznikli 3 prudy vo vrchole rovnostranneho trojuholnika, ktore sa potom zliali, aj preto, ze extrakcia bola prirychla a kava asi tmavo prazena, inak by sa tiete prudy udrzali ovela dlhsie. To je presne to, co som popisoval, ze sa deje. Pri dobrej extrakcii to tak nevyzera.
Skus postnut foto, ako vyzera namleta kava v pake, ked len polozis a zdvihnes OCD, bez zakrutenia, nie po zakruteni (ako moj obr. obr. c 2). Myslim, ze z neho bude jasne, ako sa kava lokalne nerovnomerne stlaci polozenim OCD. Roman to robi inak, on najprv kavu dobre rozmiesa melickou (co som na propagacnych videach OCD vobec nevidel), potom OCD-kuje, ale to uz nema velky zmysel, kedze je zarovnana od metlickovania resp. da sa metlickou zarovnat.
Len znova zopakujem, ze dobry vysledok (vizualne a hlavne chutovo!) som dosiahol, ked som kavu naprv rozmiesal, a tak dorovnal OCDckom, co je vsak uz zbytocny krok.
Nebude to nasou nesikovnostou, ako pise Roman, ale nepochopenim, co bolo napisane skor.